Aanmelding najaarscompetitie Tennis & Padel open tot 8 juni

20 mei 2023


Najaarscompetitie 2023 – AANMELDING UITERLIJK 8 JUNI Tennis & Padel  

Langzaam wordt duidelijk wie er nog kans maakt op het kampioenschap in de voorjaarscompetitie, ook de toernooien staan voor de deur. In ieder geval de ons eigen Tisaco-Erkens Toernooi (16 t/m 23 juli)!!  Oh man dat wordt een feestje!! Wij hopen natuurlijk dat jij daar ook bij bent!! Vergeet je ook niet aan te melden voor het afsluitende feest van deze zomercompetitie! Het wordt een heus feest op 17 juni!! Aanmelden voor de Summer Party kan via de Agenda functie van de Club App!  

Tegelijkertijd, willen we jullie alvast wijzen op de geopende aanmeldingsprocedure voor de najaarscompetitie. Ook in het najaar bestaat de mogelijkheid om competitie te spelen, en dit jaar op de tennisbaan en de padelbaan! Dat kan op elk niveau!!  

Er wordt gespeeld op 5 speeldagen achter elkaar en de competitie begint in week 37 (de week van 11 september). Geen 7 speeldagen meer zoals in het voorjaar.  

Tenniscompetitie kan bij BRZ gespeeld worden op dinsdagochtend, vrijdagavond, zaterdag vanaf de middag en zondag de hele dag.  

En wat dacht je van PADEL-competitie? Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.
De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Speciaal voor jeugdspelers t/m 17 jaar wordt op zondag een jeugdcompetitie aangeboden. Ook deze competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde.    

WIL JIJ COMPETITIE SPELEN?  

Meldt je dan aan via [email protected]    

Senioren  

Het is natuurlijk fijn als je al een team hebt, en je direct het team kunt aanmelden bij Roelof. Graag! Geef dan even aan welke competitie jullie willen gaan spelen, wie aanvoerder is en wie er verder deel uit maken van het team.  

Nog geen team? Geen probleem!! Meldt je dan aan bij Roelof en geef daarbij even aan op welke dag je het liefste competitie zou willen spelen en wat je speelsterkte is. Dan proberen we een team te vormen uit de aanmeldingen die binnenkomen. Garanties kunnen we uiteraard niet geven..!

Hoe meer hoe beter!! Aanmelding uiterlijk 8 juni.  

Junioren 

Graag aanmelden als team, uiterlijk 8 juni, bij Ramon of Roelof. Graag aangeven welke competitie jullie willen gaan spelen, wie aanvoerder is en wie er verder deel uit maken van het team. Als junior kun je je ook individueel aanmelden voor de competitie!! Dan proberen wij een team te maken voor je! Zet dan even je leeftijd en speelsterkte in een mailtje naar Roelof via [email protected], en geef daarbij aan op welke dag je graag competitie wil spelen (zaterdag of zondag).

Tenniskids

Voor de jongste jeugd (t/m 12 jaar) is er de tenniskids competitie, hiervoor wordt nog informatie verspreid door Ramon en/of de jeugdcommissie. 

Vragen of aanmelding? Neem contact op met Roelof! 

Nieuwscategorieën