Aanmelding voorjaarscompetitie 2024 geopend

11 november 2023


De zomer is voorbij, het winterseizoen is in volle gang. In de hal wordt heel veel getennist en op de padelbaan trotseren dappere leden ook nog de weersomstandigheden. Na een najaarseditie van de KNLTB competitie 2023, bereiden we ons alvast voor op een mooie competitie in het voorjaar van 2024!

Competitie 2024, wat moet ik weten? Je moet weten dat er een passend niveau is voor elk team! Of je nu al 20 jaar speelt, of pas 1 jaar ervaring hebt, competitie spelen is niet alleen leerzaam maar ook nog eens super gezellig met je eigen team en met alle andere teams van BRZ. De kantine als bruisend hart voor hapje, drankje en feestje, mooie wedstrijden op de baan en genoeg om te bespreken en lachen met elkaar op zo’n dag!

Maar let op: Er is beperkte beschikbaarheid, het is druk bij BRZ. Een luxeprobleem. Of we nieuwe teams kunnen toestaan hangt af van welke teams uit 2023 (voorjaarscompetitie) zich aanmelden voor 2024. Verder geldt, wie het eerst komt, eerst maalt.

De mogelijkheden op een rijtje:
Dag, type & leeftijd (17+/35+/geen leeftijdsgrens/junioren), aantal wedstrijden (DD = Dames Dubbel, HE = Heren Enkel).

TENNIS (5 of 7  speeldagen)
- Dinsdagochtend Dames Dubbel 35+ (4x DD)
- Vrijdagavond 17+ & 35+: Dames Dubbel, Heren Dubbel, Gemengd Dubbel: 4 wedstrijden.5 speeldagen, om de week!
- Zaterdag  17+ & 35+: Dames, Heren, Gemengd (dubbelspel & enkelspel of alleen dubbelspel).
- Zondag, junioren 11 t/m 14 jaar, junioren 13 t/m 17 jaar, senioren (alle leeftijden): Dames, Heren, Gemengd (dubbelspel & enkelspel). Op zondag worden Gemengd Zondag (8 partijen) en Gemengd 17+ (5 partijen) samengevoegd waarbij de klasse bepaalt hoeveel wedstrijden er gespeeld worden. (Hoofdklasse t/m 3e klasse = 8 partijen, overig = 5 partijen).

PADEL (5 speeldagen)
- Vrijdagavond 15+: ongeacht geslacht, 4 wedstrijden.
- Zaterdag: alle leeftijden, ongeacht geslacht, 4 wedstrijden.
- Zondag: jeugd t/m 17 jaar & aparte categorie voor alle leeftijden. Ongeacht geslacht, 4 wedstrijden.
Op al deze dagen is er ook een aparte 15+ competitie voor alleen dames. 4 dubbels.

Speeldata op een rijtje, om alvast te reserveren in je agenda, voor Tennis & Padel:
Tennis: knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf
Padel: knltb-padel-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf (nlpadel.nl)

Aanvang en dagdeel:
Dinsdagochtend, aanvang 9.30 uur.
Vrijdagavond, aanvang 19.00 uur.
Zaterdag, hele dag, aanvang tussen 12.00 en 14.00 uur. Indien er meer dan 12 teams aanmelden, kan er besloten worden om vroeger dan 12.00 uur te beginnen met de wedstrijden.
Zondag, hele dag, aanvang tussen 9.00 en 10.00 uur. Indien er meer dan 12 teams aanmelden, kan er besloten worden om later dan 10.00 uur te beginnen.

Competitiekosten
Competitie spelen brengt extra kosten met zich mee die verrekend worden via de competitiebijdrage. Hierin verrekend zijn de kosten voor de tennisbond, eten, een drankje en tennis- of padelballen. De club legt meestal geld bij omdat ze het belangrijk vindt de competitie te faciliteren.
Senioren betalen maximaal 60 euro per persoon (bij een team van 4 personen).
Junioren betalen maximaal 35 euro per persoon (bij een team van 4 personen.
Groene tenniskids betalen maximaal 20 euro per persoon (bij een team van 4 personen.
Oranje en Rode tenniskids betalen 10 euro per persoon.
Daadwerkelijke prijs wordt nog later vastgelegd.

Wil jij meer weten? Meld je dan via [email protected] en competitieleider Roelof helpt je graag verder! Telefonisch is hij ook bereikbaar! Vragen over de tenniskidscompetitie kunnen ook hier gesteld worden. Uiteraard kan ook trainer Ramon je op weg helpen.

Doe jij mee!?
– Aanmelden voor 25 december.

Senioren en je team compleet? Meldt dan je team aan bij Roelof via [email protected]! Geef daarbij door welke competitie jullie willen gaan spelen (Dag, soort) en wie er in het team zitten. Geef het ook aan als er iemand anders captain is dan degene die mailt.
Senior en op zoek naar een team? Meldt je dan aan bij Roelof via [email protected]. Geef daarbij je voorkeuren aan qua speeldag en soort competitie en er wordt gezocht naar een passende oplossing en leuk team! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst ;)

Let wel: speel je competitie op zondag, bepaalt de technische commissie de samenstelling van de teams.
Junioren? Meldt je dan aan via [email protected] of via Ramon direct. Technische commissie (Ramon, Jelmer, Martijn & Roelof) zullen in goed overleg teams proberen samen te stellen welke onze vereniging zullen vertegenwoordigen. Ook als je ‘Tenniskid’ bent, en rode, oranje of groene competitie wil spelen, meld dit bij Ramon.

Nieuwscategorieën