Baan huren luchthal weer mogelijk vanaf heden!

31 mei 2022


Afgelopen winterseizoen was het de eerste keer dat er - met dank aan de vereniging en de vele vrijwilligers - een ballonhal stond op ons mooie tennispark. Natuurlijk moest er technisch en organisatorisch veel geregeld worden voor optimaal gebruik van de ballonhal (denk aan toegang, temperatuur en verlichting), dit ging soms met vallen en opstaan. Ook hebben we door COVID-19 helaas niet optimaal gebruik kunnen maken van de hal. Gaandeweg hebben we veel geleerd en kijken we al uit naar de komende periode. We hopen jij ook!   

Graag laten we je weten dat het vanaf nu mogelijk is om je aan te melden voor het huren van een baan in de ballonhal op een vaste dag en een vast uur gedurende het komende winterseizoen. Aanmelden kan door bijgaand formulier vóór 1 augustus 2022 te mailen naar [email protected]. We vragen je daarbij een eerste en tweede voorkeur aan te geven, in verband met eventuele dubbele reserveringen.  

Net als het afgelopen jaar, kunnen zowel leden als niet-leden een baan huren in onze ballonhal. Daarnaast onderzoeken we ook mogelijkheden om externe partijen te contracteren (denk bijvoorbeeld aan aanbieders van sponsorcompetitie), om zo de baanbezetting te verbeteren. Het afgelopen jaar hebben we immers gemerkt dat goede baanbezetting essentieel is om de kosten van de ballonhal te kunnen dragen.   

Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat de baan op het gewenste tijdstip niet meer beschikbaar is. Zorg dus dat je er snel bij bent! 

Vóór 1 september 2022 krijg je dan bericht of jouw aanvraag is toegekend. De vereniging houdt zich het recht voor om op basis van beschikbaarheid de aangegeven voorkeur 1 of voorkeur 2 definitief toe te wijzen aan de aanvrager.    

inschrijfformulier BRZ contractbaan 2022_2023.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen