Banen open vanaf 25-2-2021

11 januari 2021


Update 21-2-21:
De banen hebben deze week hulp gekregen van de zon en van Nard om weer hard genoeg te worden. Er is nog een klein beetje geduld nodig! 
Vanaf morgen worden twee banen verder in orde gemaakt waardoor training hervat kan worden en getest kan worden of de banen hard genoeg zijn. Zo worden steeds enkele banen extra geprepareerd waardoor vanaf donderdag aanstaande weer vrij getennist kan worden! 
 
De mogelijkheid om via de app of online banen te reserveren zal na maandag weer opengesteld worden. Nog even geduld, en dan hopen voor de banen dat we de vorst gehad hebben! 
 
Tot op de baan! Verzorg ze goed als je tennist!
 
Update 16-2-21:
De afgelopen weken met matige vorst en sneeuwval behoeft geen verdere uitleg. We hopen net als jij dat de banen zo snel mogelijk weer bespeelbaar zijn. Dan volgt een update en is de mogelijkheid om banen te reserveren in de app weer actief.
Hou de app in de gaten!
 
Update 2-2-21:
Banen ook deze week niet bespeelbaar door dooi. We houden het weer goed in de gaten, aan de banen wordt tussendoor hard gewerkt om ze zodra het kan voor vrij tennis open te stellen.
 
Update 25-1-21:

Na nieuwe vorst en bijkomende sneeuw van afgelopen weekend zijn de banen helaas nog niet open te stellen voor tennis. Het levert prachtige plaatjes op, dus maak gerust je blokje om via het tennispark. Tennissen helaas nog niet mogelijk tot nader order.
 
 
Na een vriesperiode gaat het dooien en dat noemen we OPDOOI!
 
Opdooi is een term uit de wegenbouw. Opdooi kan ontstaan wanneer na intreden van de dooi de grond gaat verweken, doordat het dooiwater niet weg kan zakken door de ondoorlatende bevroren grond eronder.
Hierdoor kan de grond zijn stabiliteit verliezen.
 
Als je nu gaat tennissen krijg je voetafdrukken in de gravellaag. Daardoor maak je de bovenlaag stuk. Het kost veel tijd en energie om de banen vervolgens weer in een goede staat te krijgen.
 
Om de banen zo goed mogelijk te houden, worden vandaag (11 januari) de netten tot nader order dan ook omlaag gehangen.
 
Nard stelt alles in het werk om zo spoedig mogelijk te kunnen tennissen! Hou de app in de gaten.
 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Ton Pijpers 22-02-2021 15:54

Goed bezig Nard en een compliment voor het onderhouden van de banen. Topper

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen