BRZ krijgt 3 nieuwe padelbanen!

14 april 2022


Beste sportvrienden,

Momenteel zijn de voorbereidingen voor de aanleg van de 3 nieuwe padelbanen bij BRZ in volle gang. Morgen, vrijdag 15 april, zal de betonlaag worden gestort en als die droog is, kan worden gestart met het opbouwen van de banen. Het moment waarop de padelbanen in gebruik kunnen worden genomen komt daarmee steeds dichterbij! Naar verwachting zal dit moment zijn in de 2de of 3de week van mei. De voortgang is te volgen hier op onze website

Clinic
Wil jij weten of padel iets voor jou is? Meld je dan aan voor een van onze clinics. De data hiervoor worden binnenkort op onze website weergegeven.
Clinics duren 30 minuten en zijn gratis maar je moet je hier vooraf wel voor inschrijven (naam + datum) via [email protected]
Let op: Vol = vol!

Proefles
Je kunt ook proeflessen nemen, waarbij zal worden voortgebouwd op de inhoud van de clinic (slagen, positie, spel-/wedstrijdvorm). Kinderen kunnen kennismaken met padel tijdens de tennistraining.

Trainingen
We bieden uiteraard trainingen aan om het padelspel steeds beter onder de knie te krijgen en jezelf continue te verbeteren. Voor wat betreft de kosten zijn de bedragen:

1. Volwassenen (reeks van 5 lessen van 1 uur)

  • Privé € 250,- pp
  • Duo € 125,- pp
  • 3 personen € 85,- pp
  • 4 personen € 65,- pp

2. Kids (reeks van 5 lessen van 1 uur) Lestarief hetzelfde als voor volwassenen

Rackethuur € 2,50 pp/les 

Lid worden van BRZ
Wil jij lid worden van BRZ en er van verzekerd zijn dat je tennis en/of padel kunt spelen 7 dagen per week? Meld je dan aan via ons inschrijfformulier op deze site: https://www.brztennis.nl/lid-worden

Wil je eerst meer informatie? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een bericht naar [email protected] en je krijgt zo snel mogelijk antwoord op al jouw vragen.

Wat kost het lidmaatschap van BRZ?
De contributiebijdrage per jaar bedraagt voor:

  • juniorleden tot 18 jaar € 65,00;
  • jongeren van 18 tot 23 jaar € 100,00
  • senioren € 130,00

Namens het bestuur en alle leden heten we je van harte welkom, we leren je graag beter kennen, binnen de lijnen van het tennis-en padelveld en zeker ook binnen de vereniging!  

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen