BRZ Tisaco Tennistoernooi - Editie 2021 alleen voor leden!!

13 juli 2021


Beste Brz'ers,
 
Zonder Nederland verder op het EK, dan moeten we ons eigen feestje maar organiseren!
 
Na een onrustige eerste helft van 2021, mogen we gelukkig weer meer ondernemen op en naast de tennisbaan!! Wat een genot!!
Omdat het nog niet mogelijk is en is geweest om alle remmen los te gooien, stellen we editie 25 van het BRZ Tisaco Tennistoernooi uit naar volgend jaar. Maar stil zitten, hebben we allerminst gedaan!
 
Voor al onze eigen leden gaan we er een heus feestweekend van maken! Van 23 tot en met 25 juli organiseren we een wedstrijdweekend met een sfeer zoals jullie van het Tisaco toernooi gewend zijn!
 
Inschrijven is mogelijk in de damesdubbel, herendubbel of gemengddubbel en mogelijk voor alle Brz'ers van 17 jaar of ouder!
Je kunt je daarnaast inschrijven voor een speciale 11+ categorie: de speelsterkte in de dubbel, van jou en je partner opgeteld moet gelijk of hoger zijn aan 11. Iemand met speelsterkte 4, moet dus met iemand spelen met speelsterkte 7 of hoger.
 
Aanmelden kan via deze link op toernooi.nl:
 
geen verhinderingen - minimaal 2 wedstrijden - maximaal 1 gewone categorie - aanvullende 11+ categorie
 
Programma naast de baan inclusief feestavonden en kidsdag met springkussen - pub quiz - goed eten met Fruhshoppen op zondag en barbecue - lekker drinken - prijsuitreiking - gratis tombola - jouw 'shot' coronavaccin in de kantine te verkrijgen!
 
€ 5 inschrijfgeld per persoon per categorie.
 
BRZ Tisaco light 2021 - zorg dat je er bij bent!!!
 
 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Lasita van Nispen 27-06-2021 20:34

Leuk!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen