Competitie 2020 van start!

07 september 2020


We mogen weer! Deze week start dé tenniscompetitie. Een periode waar veel tennissers naar uit kijken, en een garantie voor goed tennis, spannende wedstrijden en een leuke dag!  

Morgen begint de damesdinsdag competitie, en met vier teams op vrijdagavond, vijf op zaterdag en vier op zondag is er altijd wat te doen! Maak er een avondje of middagje uit van en kom kijken naar jeugdteams op zondag of eerste klasse en hoofdklasse heren competitie op zaterdag!    

Een overzicht van alle wedstrijden (thuis & uit) en de captains vind je hier: https://www.brztennis.nl/overzicht_wedstrijden_najaar_2020    

Een overzicht van alle spelers en de teams van BRZ vind je hier:
https://mijnknltb.toernooi.nl/league/BB22165F-C62B-4556-B58B-3949145A1048/club/784      

Hou er rekening mee dat:
-          Baanbeschikbaarheid voor vrij tennis op vrijdagavond, zaterdag en zondag beperkt is.
-          De rechterkant van het terras (met je gezicht naar de kantine kijkend) van de trap tot de schuifdeur voor competitiespelers is gereserveerd.
-          Je thuis blijft bij klachten die te maken kunnen hebben met Corona.    

Voor iedereen geldt verder dat:
-       Houd 1,5 meter afstand tot personen uit een ander huishouden!
-       Volg looplijnen zoals beschikbaar.
-       Schrijf je bij aankomst op de tennisbaan in in het register dat door de kantinebeheerders wordt bijgehouden (te vinden op de statafel bij de ingang van de kantine).
-       De kantinebeheerders of competitieleider wijzen de tafel toe waar jouw team aan mag plaatsnemen. Voor competitiespelers is een aparte ruimte afgebakend.
-       Voordat je plaatsneemt op het terras of aan tafel was je je handen met zeep of desinfecteer je je handen met daarvoor beschikbaar middel.
-       Toeschouwers mogen zittend plaatsnemen aan beide kanten van het terras, mits er voldoende ruimte en stoelen beschikbaar zijn om 1,5 meter afstand te kunnen houden.
-       Indien het te druk is op terras of in de kantine, hebben competitiespelers het eerste recht op een zitplaats. Daarna andere leden die vrij hebben getennist. Als laatste in de rij hebben toeschouwers ‘recht’ op een zitplaats.
-       Er mag ook zittend gebruik gemaakt worden van de tribunes aan de randen van het terras. Kussentjes zijn in de kantine beschikbaar.    

 

Belangrijkste: tennis is leuker als jij er bij bent! Tot snel op of naast de baan! 

 

Clubkleding bestellen voor de competitie? [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen