Contributie volledige lidmaatschappen 2020

23 juli 2020


Contributie volledige lidmaatschappen 2020  

Beste BRZ'ers,

Alles is wel zo'n beetje gezegd over het coronavirus en de impact daarvan op mensen en organisaties. Het is een 'bijzonder' jaar, voor iedereen. Als lid heb je dit jaar een aantal weken geen gebruik mogen maken van de tennisbanen, en daarom dat het bestuur in een eerder stadium heeft aangegeven na te denken over de opties voor de contributie. Deze maand is tijdens de bestuursvergadering het besluit genomen een korting op de contributie voor volledige lidmaatschappen van 2020 te geven.

  1. De jaarcontributie van 2020 voor senioren wordt verlaagd van € 130,- naar € 100,-;
  2. De jaarcontributie van 2020 voor jongeren wordt verlaagd van € 100,- naar € 75,-;
  3. De jaarcontributie van 2020 voor junioren wordt verlaagd van € 65,- naar € 50,-.

De contributie wordt in september geïncasseerd. Op deze manier compenseren we leden voor de gemiste weken. We zijn een vereniging; als het goed gaat, maar ook als het moeilijk is.

Wat heerlijk om nu weer te zien dat de banen weer zo veel gebruikt worden en de sfeer op de baan en op het terras zo uitnodigend is!!

Onze club is tegenwoordig een prima keuze voor een avondje uit of middagje terras! We doen wel nog steeds een dringende oproep aan iedereen om je eigen verantwoordelijkheid te nemen door afstand te bewaren waar mogelijk, handen te blijven wassen en niet naar het park te komen als je gezondheidsklachten hebt. Want alleen dan kunnen we blijven doen wat we graag willen: genieten van de sport en de vereniging die we zijn.

Dus drink lekker dat drankje extra op het terras, samen maken we er de leukste club van Limburg van!

Bestuur BRZ

Hans, Kim, Ludo, Martijn, Maurice, Roelof & Saskia

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen