De luchthal staat! - een memorable 15de september 2021

16 september 2021


Beste BRZ-ers, beste tennisvrienden, vrienden van BRZ

15 september 2021, wát een dag! We hebben geschiedenis geschreven met elkaar.
De realisatie van onze luchthal is een feit. En daarmee heeft het bestuur haar belofte ingelost aan onze leden om de mogelijkheid te hebben in de winter door te kunnen tennissen.

Maanden van voorbereiding, hard werken, overleggen met diverse instanties, aanvragen van vergunningen, afstemmen met samenwerkende bedrijven en ga zo maar door, hebben nu een fantastisch resultaat opgeleverd.

Alleen al gisteren waren er meer dan 60 BRZ-ers (en zelfs niet-BRZ-ers) die samen met elkaar de hal hebben opgezet. En rond 21.00 was het zover. Maar in de weken daaraan voorafgaand waren vrijwilligers bezig met de vele voorbereidende werkzaamheden. Met vereende krachten hebben we iets gedaan wat nog niet eerder is gebeurd binnen onze prachtige vereniging.

Vanaf nu kunnen onze leden, maar ook niet-leden van buiten onze vereniging, tennissen zonder afhankelijk te zijn van de weergoden.

Het bestuur dankt iedereen die zowel achter de schermen als fysiek op de banen werk hebben verricht.
Héél, heel veel dank aan jullie allemaal! Dit hebben we alleen maar kunnen realiseren door met vertrouwen en positief naar de toekomst te kijken, maar vooral door samen te werken. En dat is dus wat ons maakt tot de leukste club van Limburg.

Dank, dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Wij zijn trots op jullie allemaal en zullen hier uitgebreid op terugkomen op 01 oktober om 19.00 u. als we de hal officieel zullen openen.

Bestuur B.R.Z.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen