Dineravond BRZ vrijdag 25 juni

14 juni 2021


 Beste tennisvrienden,  

Zoals jullie weer hebben mogen ervaren zijn kantine en terras weer open en kunnen we elkaar niet alleen op de baan, maar ook naast de baan weer ontmoeten. Een glaasje drinken, bijkletsen, een hapje eten, het kan weer. Maar we staan als leukste club van Limburg natuurlijk niet stil!

Afgelopen vrijdag, 11 juni jl., hebben de kantinebeheerders Rini en Peter, een gesprek gehad met Maurice Muris en Paul Spijkers met Paul Sieben. Paul is bij jullie wellicht al bekend van de afhaalmaaltijden van ‘Oma’s Stoofpotje’ in Neerbeek.  

Het idee is dat Paul en zijn vrouw Truus samen de keuken gaan verzorgen van ons clubhuis. Rini had al eerder aangegeven dat het moeilijk was om de keuken voldoende aandacht te geven en we denken dat we met Paul iemand hebben gevonden die met dezelfde passie als Rini de kantine nu runt, de keuken zal runnen. Paul is al zijn hele leven een gepassioneerd kok, dus wij vinden dit een geweldige aanwinst en zijn heel blij met deze samenwerking.  

Paul en Truus zullen dit doen op vrijdag, zaterdag en zondag en bij een aantal evenementen en toernooien. Geweldig nieuws dus en een verdere kwaliteitsslag voor wat betreft de dienstverlening aan onze leden en bezoekers van onze prachtige vereniging!

Om Paul een goede start te geven willen we vrijdag 25 juni aanstaande een dineravond te organiseren. Waarbij mensen een keuze kunnen maken uit een menu door Paul samengesteld voor € 25,00.
Dit keuzemenu is te bekijken en te downloaden onder aan dit bericht.

Aanvang: 19.00 u.
Aanmelden kan via [email protected] met duidelijk aangegeven de menukeuze.
Regel is nu nog: maximaal 4 personen per tafel.

In de komende maanden zullen we samen gaan kijken hoe dit zich verder gaat ontwikkelen. Daarbij zijn jullie reacties, feedback en ideeën uiteraard van harte welkom!  

Wij zijn in ieder geval heel blij met deze prachtige nieuwe samenwerking binnen BRZ, dé leukste club van Limburg!  

Het bestuur 

Menukaart.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen