Drukte op de baan: aanpassing van speelduur tijdens avonduren

14 juni 2021


Beste leden,  

Heerlijk om te zien dat er weer leven is op het terras en de maatregelen versoepeld zijn, waardoor ook naast de baan weer meer mogelijk is! Dit betekent bijna automatisch dat het ook drukker aan het worden is op de tennisbaan. Zo druk, dat we de speeltijd die geldt voor een baanreservering in de avonduren tussen 18.30 en 21.30 uur dienen te verkorten om meer mensen de gelegenheid te geven gebruik te maken van de tennisbanen.  

Vanaf 21 juni aanstaande, zal het alleen nog mogelijk zijn om één reservering te maken voor de duur van 45 minuten tussen 18.30 en 21.30 uur. Het digitale systeem staat helaas niet toe dat we met verschillende reserveringsblokken (45 minuten of 60 minuten) werken, waardoor het vanaf 21 juni ook alleen nog maar zo is dat je reservering goed is voor 45 minuten.

TOT 18.30 uur of NA 21.30 uur, mag je twee reserveringen achter elkaar maken. Zo blijven we in de avonduren meer mensen de kans geven om ook te kunnen tennissen, en heb je de mogelijkheid om overdag en later op de avond wat langer te blijven spelen.  

Vergeet ook niet gebruik te maken van baan 10, deze is ook gewoon te gebruiken ’s avonds!  

Er geldt nog steeds dat als er na jou niemand komt tennissen, je gerust kunt blijven spelen. Maar ben fair naar anderen toe, en hou het bij één reservering tussen 18.30 en 21.30 uur. Dubbele boekingen worden verwijderd.      

Het baanreglement op de website zullen we aanpassen.
Daarin lees je ook dat: Vanaf 19.00 uur geldt dat bij overaanbod van spelers dubbels worden gespeeld. Singlespelers dienen allen, die dat verzoeken, als dubbelpartners te accepteren, als er op een andere baan nog geen speeltijdoverschrijding heeft plaatsgevonden. Indien de speeltijd verlopen is, is het niet toegestaan onmiddellijk op dezelfde baan door te spelen als er nog wachtenden zijn. Het is dus niet toegestaan de baan nogmaals af te hangen voor een nieuwe periode op dezelfde baan. Ook niet indien een of meerdere personen willen aansluiten bij een groep die staat te spelen.

Bestuur BRZ 

Nieuwscategorieën