Jaarafsluiting 23 november 2019

02 november 2019


Beste leden!  

Er staat ons veel moois te wachten in 2020! Er wordt heel hard overlegd en gewerkt achter de schermen. Er gaat veel veranderen en dat gaan we allemaal merken in het nieuwe jaar. Binnenkort meer daarover!

De vernieuwde website is inmiddels online en alle relevante informatie is daar dan ook te vinden. We zijn benieuwd wat jullie als leden vinden van de website, we horen het graag!

Maar eerst nog even dit jaar afsluiten met z’n allen!!
Save the date: 23 november, vanaf 20.00 uur in de kantine!!! Tijd voor een feestje!! Vooral ook omdat we twee kampioenteams hebben: Team Nicole Driessen, gemengd dubbel 17+ 3e klasse en Team Noël Poyck, Groen 2, Zondag.

We zien uit naar jullie komst.

Daarnaast belangrijk om al over de voorjaarscompetitie na te denken!! Op ieder niveau! Leuk voor iedereen: Winnen is mooi, meedoen is belangrijker!! De bijlage biedt meer informatie, mail gerust als er nog vragen zijn!    

‘Disclaimer’: mocht u zich dit jaar hebben afgemeld als lid, bent u natuurlijk toch van harte welkom op de feestavond! De informatie over de competitie mag u echter als niet verzonden beschouwen.  

Tot de 23e november!  

Tennisclub BRZ

Seizoensafsluiting 2020.pdf Voorjaarscompetitie 2020 aanmelding.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen