Je hulp gevraagd: 31 maart - Demontage luchthal

06 maart 2023


Beste sportvrienden,

Onze luchthal staat nu bijna een winterseizoen en het moment dat de hal weer opgeborgen gaat worden, komt langzaam maar zeker dichterbij. Na een winterseizoen binnen te hebben kunnen tennissen wordt het in maart weer tijd om de hal te demonteren en op te ruimen. Zoals jullie al hebben kunnen lezen in de kantine en via onze social media wordt onze luchthal afgebroken en opgeborgen op vrijdag 31 maart aanstaande.  

Dat betekent, dat we op deze dag weer de hulp nodig hebben van onze leden. We zijn op zoek naar leden die tijdens deze dag graag de handen samen uit de mouwen steken. Want ook dit doen we uiteraard, als leukste club van Limburg, gewoon samen!

Wat moet er concreet gebeuren?

  1. Op 31 maart starten we om 13.00 uur.  
    We hebben dan ongeveer 10 mensen nodig die een aantal uurtjes meehelpen met de voorbereidingen om later op de middag de ballonhal naar beneden te kunnen halen en op te ruimen.
  2. Demontage luchthal en opruimen. Zoals het er nu naar uitziet zullen we vanaf 16.00 u. in de middag de hal gaan demonteren. Daarvoor hebben we minimaal 50 leden nodig. Het demonteren van de ballonhal is een grote klus, maar vele handen maken licht werk. Het is dus héél belangrijk dat het gevraagde aantal leden er dan ook daadwerkelijk is!

Na de overweldigende deelname van onze leden in september vorig jaar gaan we er van uit dat ook nu weer veel mensen enthousiast zullen meewerken op 31 maart aanstaande. Ook jouw inzet is hard nodig en gevraagd. 

Ook zullen we die dag extra dingen kunnen doen om met een fris park aan het voorjaar en de competities te kunnen gaan beginnen. 

Aarzel niet en meldt je aan via het tabblad Agenda in de ClubApp. Heel veel dank alvast voor jouw bijdrage! Wij rekenen op jou en zien jouw hulp heel graag tegemoet.  

Wij zorgen voor het avondeten! 

Met sportieve groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën