Jeugdnieuws - Toffe Tennismiddagen - 2 Limburgse toppers - Ouder-Kind toernooi

11 juni 2023


Toffe Tennisvrijdag voor Jeugd.
Afgelopen vrijdag vond de 3e Toffe tennis vrijdag plaats voor de jeugd. 3 fantastische middagen die er samen met Schooltennis door Ramon en Basisschool KC Baeks Kompas voor hebben gezorgd dat veellll kinderen lekker hebben getennist, plezier hebben gemaakt en enthousiast zijn geworden voor wat er bij BRZ kan. Op én naast de baan!

Een sfeerimpressie is te vinden via onze facebook pagina dus neem zeker even een kijkje!!

 

Max Stassen en Luc Cox 1e en 2e bij de Limburgse Kampioenschappen tot en met 12 jaar
Enkele dagen geleden vonden de Limburgse Jeugdkampioenschappen plaats voor junioren in diverse leeftijdscategorieën. Bij de jongens tot en met 12 jaar was de finale een heuse BRZ-Finale met Max Stassen en Luc Cox op de baan. Na een goed seizoen en spannende wedstrijden hebben ze laten zien dat het op dit moment moeilijk is om van deze mannen te winnen. We feliciteren Limburgs Kampioen Max en nummer 2 van Limburg Luc. Proficiat met jullie mooie prestatie jongens!! 

 

Ouder-Kindtoernooi
Op zondag 25 juni organiseren we weer een ouder-kindtoernooi 🤩😎!
Elke combinatie van 2 BRZ-leden of een BRZ lid met een niet-lid is mogelijk, zolang het maar een kind en een volwassene betreft! Dus doe mee met je opa, oma, tante, oom, pappa, mamma, kind of kleinkind.  

We starten om 12.00 uur en het zal maximaal tot 17.00 uur duren.

Aanmelden kan tot 20 juni via [email protected] of via de KNLTB Club app.

Check de poster en binnenkort de clubapp voor meer info 👍🤩 

Nieuwscategorieën