Kantine en Terras update: jouw hulp gevraagd & Coronacheck verplichting vanaf 25 september.

22 september 2021


Niet alleen de landelijke horeca, maar ook onze kantine wordt hard geraakt door het tekort aan arbeidskrachten in de horeca. We zullen als club een bijdrage moeten gaan leveren om de sfeer die we zo graag hebben op het terras en in de kantine te kunnen blijven behouden. Vrijwilligers zijn hard nodig, maar daar later meer over. 

Tijdens jouw tennisavond of tennisdag kunnen jij alvast helpen met een paar kleine dingen. Als we allemaal iets doen, kost het niet veel moeite terwijl het een berg werk scheelt. Daarom vragen we jullie: 

-    Help met het afruimen van de tafel nadat je van tafel opstaat.
-    Breng lege glazen terug en spoel af en toe zelfs eens wat glazen af. Neem ook lege glazen mee van andere tafels, gewoon doen. 

Dringende oproep om op vrijdag, zaterdag en zondag alleen met bonnen te betalen. Dat vergroot de snelheid waarmee bestellingen verwerkt kunnen worden. 
 
Zo blijven we er samen de leukste club van maken!

 

Voor de competitie en het gebruik van coronacheck stelt de knltb het volgende:

Coronatoegangsbewijs in de horeca op sportlocaties


Voor gasten die binnen in het clubhuis of de sportkantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend is een coronatoegangsbewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook gedaan worden als de persoon in het horecagedeelte plaatsneemt.
Bij het afhalen van drankjes/hapjes in het clubhuis of aan de bar en het nuttigen daarvan op het terras of langs de baan is een coronatoegangsbewijs niet nodig. 

Nieuwscategorieën