Lekker ruiken na het tennissen?

06 september 2020


Lekker ruiken na het tennissen?
 
Wat dacht je van de geuren van FM World? Kwaliteitsgeuren van de bekende merken, maar dan verkocht als nummer en niet als ‘merk’. Om een voorbeeld te geven: voor de dames is de type geur van Chanel - Coco Mademoiselle, 50 ml te koop voor €20,50 terwijl deze geur in de winkel al gauw €75,- kost. Wat is het verschil? Het parfum zit in een standaard flesje en heeft geen naam maar een uniek nummer. Bovendien zijn er geen marketingkosten waardoor de verkoopprijs interessant is.
 
Van elke bestelling sponsort FM bovendien een deel aan BRZ! Vanuit deze sponsoring is Mireille Michielsen binnen BRZ-aanspreekpunt voor FM; zij helpt je graag met je vragen of bestelling. Er is een flyer beschikbaar met alle kwaliteitsgeuren voor jeugd, heren en dames. Je kunt deze flyer opvragen via [email protected]
 
Verder heeft FM nog veel andere cosmetische producten zoals heerlijke bodylotion / showergel / nagellak / (oog)make-up / etc.
 
Interesse of aankoop? Neem contact op met Mireille:
1. Noteer het nummer van de door jou gewenste geur of ander product van FM;
2. Noteer het aantal stuks;
3. Mail je totale bestelling naar [email protected];
4. Vermeldt je naam en mobiel telefoonnummer;
5. Je ontvangt een betaalverzoekje zodra de bestelling gemaakt is.
Je ontvangt vervolgens een berichtje als de bestelling binnen is. Hierin staat waar het opgehaald kan worden.
 
Eerst de geuren even testen? Heel graag, want een geur ruikt voor iedereen anders en bij iedereen anders! Mireille is elke 1e maandag van de maand aanwezig op de tennisbaan tussen 20.00 en 21.00 uur met enkele testers. Wellicht iets voor jezelf of om cadeau te geven!

Nieuwscategorieën