Opbouw luchthal 9 september 2022 succesvol verlopen

10 september 2022


Beste BRZ-ers,

Onze luchthal staat weer! En hoe. Verschillende mensen gaven gisteravond, na een lange dag van werken aan, dat de hal er beter bij staat dan vorig jaar.

Dank, dank, dank aan alle mensen die meegeholpen hebben op 8 en 9 september bij de montage van onze luchthal!

En dat dankzij diegenen die deze week en vooral gisteren meegeholpen hebben om deze klus te klaren. Wij bedanken iedereen die de handen uit de mouwen heeft gestoken en hard heeft gewerkt om onze luchthal weer op te bouwen. Het was in de aanloop naar 9 september nog even de vraag of we wel genoeg mensen zouden hebben. Maar gelukkig waren gisteren zo'n 35- 40 mensen aanwezigen verliep het werk soepel en vlotjes. Daar kon de gigantische regenbui gistermiddag geen verandering in brengen. Iedereen deed wat gedaan moest worden in een prima sfeer van samenwerking en ondanks het vele werk werd er ook veel gelachen.

Héél veel dank aan jullie, die weer bereid waren om jullie tijd en energie te steken in deze klus. Het zijn (helaas) toch vaak steeds weer de zelfde mensen, maar dit jaar waren er ook nieuwe leden die mee hebben geholpen. En op deze manier ook weer kennis hebben gemaakt met collega-BRZ-ers.

We hebben vorig jaar al ervaring opgedaan met het opbouwen van de hal en dat kon je merken aan het feit dat veel mensen al wisten wat er gedaan moest worden en daardoor de werkzaamheden zo soepel verliepen.

Nogmaals, jullie inzet is van onschatbare waarde en we kunnen jullie daarvoor niet genoeg bedanken! Hopelijk zien en horen leden die nog niet hebben meegeholpen, de verhalen van de leden die dit wel doen. Laat dit een stimulans zijn om een volgende keer ook van de partij te zijn. Want we hebben jullie allemaal nodig. Niet alleen bij montage en demontage van de luchthal, maar bij álle activiteiten die voor jullie (en ook door jullie) georganiseerd worden.

Als jullie willen dat de club groeit en bloeit, dan is ieders hulp en inzet, op welke manier dan ook, een absolute voorwaarde. Zie dit dan tevens ook als een oproep aan ál onze leden. Samen, en alleen samen, maken we van BRZ de leukste club van Limburg!

Heel veel dank aan jullie die er gisteren weer waren! En een welkom alvast aan diegene die er een volgende keer bij zijn.

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen