Padelbanen gereed - hoe reserveer ik een baan?

24 mei 2022


Beste leden,  

De aanleg van de drie padelbanen is afgerond! Er kan gespeeld worden!! Helemaal top!  

Om te beginnen: als lid van BRZ hoef jij geen extra huur te betalen voor het gebruik van een padelbaan. We zijn en blijven één vereniging. De oprichters van de club hadden al een goed beeld van de toekomst toen ze in 1927 de Beeker Racket Zwaaiers oprichtten: Tennisracket en Padelracket, één vereniging!

Als lid ben je ook als eerste in de gelegenheid om een baan te reserveren. Leden kunnen 7 dagen van tevoren een baan reserveren. Mensen die geen lid zijnkunnen dat 4 dagen van tevoren.  

Een baan kun je reserveren via de Playtomic app, beschikbaar via Apple & Google Play Store.

Wat moet je doen?
Ga naar je 'App-store' op je telefoon. Zoek naar 'Playtomic' en download de app. Maak je account aan met het emailadres dat bij BRZ in gebruik is en je zult direct gekoppeld worden aan jouw BRZ lidmaatschap, waardoor jij geen extra kosten hoeft te betalen als je een baan reserveert.
Als je een baan wil boeken, zoek je op clubnaam. Vervolgens selecteer je datum en tijd en bevestig je de boeking. Bij de boeking krijg je een pincode die je kunt gebruiken bij de betreffende baaningang. Met deze code zal de deur ontgrendelen en indien nodig de verlichting inschakelen.

Voor meer informatie bij het gebruiken van de Playtomic app: http://8258038.hs-sites.com/nl/onboarding-marketing-players.

De huurprijs voor niet-leden is €25,- per uur per baan (piektarief). Als jij als lid gaat spelen met een niet-lid, betaal jij niks en betaalt de speler die geen lid is zijn of haar 1/4e deel van de huurprijs van € 25,- (€6,25).  

LET OP: de hoofdboeker is verantwoordelijk voor de reservering van de baan en de mogelijke huurkosten! Geef dus goed aan met wie je gaat spelen en indien anderen niet in het systeem staan, houdt Playtomic jou als boeker verantwoordelijk en worden de overige kosten (6,25 euro per persoon) aan jou doorberekend zodat jij het met je padelmaatjes kunt oplossen. 

Voor nu zijn rackets en ballen te huur in de kantine. De huurprijs van een racket bedraagt € 2,50. Tevens is er een blik ballen tegen betaling te verkrijgen.

Let op! De kantine is op werkdagen overdag en in het weekend in de avond niet altijd open!! Ook als straks de tennis- en voetbalcompetitie is afgelopen, zal overdag in het weekend ook minder vaak de kantine open zijn!! Wil je een eigen racket en ballen aanschaffen? Informeer bij Ramon of ga ns langs bij een sportzaak in de regio.  

Belangrijk: Tussen 18.30 en 21.30 uur op werkdagen: maximaal 1 boeking achter elkaar!! Zoals je het ook gewend bent op de tennisbaan, geldt dit ook voor de padelbanen!
Als er na jou niemand komt, kun je rustig blijven spelen. Maak dan wel tijdig een nieuwe reservering om verzekerd te zijn van verlichting en om te voldoen aan de huur die mogelijk betaald moet worden als je als niet-lid van de baan gebruik maakt.
Neem hier je verantwoordelijkheid zodat iedereen met plezier gebruik kan maken van de padelbanen op de tijdstippen die het meest gewild zijn.  

Informatie over training en clinics wordt snel gedeeld!  

We wensen jullie veel plezier!! 

Nieuwscategorieën