Start to Tennis 2022 - we zijn er weer!

14 april 2022


Start to tennis 2022!! Wij zijn er weer klaar voor!
 
Als lid heb je misschien vrienden, familie, buren of kennissen die zeker weten met tennis bij BRZ kennis zouden moeten maken. Geef ze een zetje en laat ze zich aanmelden voor het Start to Tennis programma! En ben je nog geen lid, misschien ben jij dan zelf wel die enthousiasteling die we zoeken! Om de leukste club van Limburg te worden, kunnen we niet zonder mensen die ook willen tennissen! 

De succesformule van 2020 & 2021 gaat ook dit jaar weer van start! Plezier tot je 100 bent, lekker in beweging zijn, bij een super sociale club, in de zon als het kan, overdekt in de winter. Padelbanen bijna gereed, een club in bloei!!
Ben jij benieuwd of tennis iets voor jou is? Start to Tennis bij BRZ!!
Leer de basis en geniet van de sport en van alles wat BRZ te bieden heeft!
 
Wij bieden jou:
- 5 weken tennisles, één uur per week onder leiding van een enthousiaste en ervaren trainer! Je leert hoe je punten moet spelen, we brengen je in contact met andere leden en helpen je je thuis te voelen. Samen maken we er de leukste club van Limburg van!
- Een tijdelijk pasje bij BRZ om een baan te kunnen reserveren en gebruik te maken van de tennisbanen tijdens deze vijf weken.
- Een tennisracket en ballen om tijdens deze periode te lenen.
Tijdelijk pasje & tennisracket tegen betaling van borg!
 
Wanneer start ik?
Zo snel mogelijk! Zodra er een passende groep van vier is gevormd, op een tijdstip dat ook voor jou goed uitkomt. Meldt je aan, zetten wij je op de lijst! Wij maken groepjes van vier en plannen de trainingen zodra er een groep bij elkaar is die goed matcht qua leeftijd en/of geslacht! Want tennis is toch leuker met anderen! 🙂
De eerste groepen die niet konden wachten zijn deze week al gestart met hun lessen!
 
Wie is mijn trainer?
Paul Boesten
 
Wat kost het?
€ 50,- voor de lessen en de wedstrijden.
Na Start to Tennis hopen we dat je ook echt lid wil worden natuurlijk! Daar kletsen we over na afloop van de 5 weken!
Aanmelden? Nog aanvullende vragen? Neem contact op met [email protected]!
We zien je snel!!

Nieuwscategorieën