Start van de najaarscompetitie Tennis & Padel 2022

16 september 2022


Amai amaiii, we gaan vanavond echt beginnen! Nadat de jongste jeugd vorige zondag al hun eerste wedstrijdjes hebben gespeeld, starten we vanaf vanavond met de najaarscompetitie van de senioren en de oudere jeugd.

Het wordt natuurlijk sowieso al gezellig met alle spelers en speelsters, want met zo veel teams die meedoen aan de najaarscompetitie zullen de vrijdagavonden lang gezellig zijn, de zaterdagen hopelijk zonnig en de zondagen lekker sfeervol met volle tennisbanen en natuurlijk volle padelbanen.  Veel teams, veel wedstrijden, veel sfeer! Daar spelen jullie een grote rol in! Daarom willen we om te beginnen alle competitiespelers en invallers bedanken dat jullie competitie spelen en willen we jullie veel plezier wensen!  
Met jullie erbij wordt elke competitiedag leuker! We willen jullie ook vragen om mee te helpen de kantine zo schoon en opgeruimd mogelijk te houden: klop je schoenen goed uit, hou tassen in het rek en help mee met tafels afruimen na het eten of drinken. Een keer helpen met glazen spoelen zal ook zeker gewaardeerd worden.  

De afsluitende feestavond van de competitie wordt nog gepland. Hou de nieuwsberichten in de gaten!

In de bijlage vinden jullie een overzicht van alle wedstrijden die er gespeeld worden. Mooi tennis en padel op sjiek niveau; genoeg om voor naar de baan te komen en er je dagje of avond uit van te maken!

 

We wensen alle competitiespelers veellll succes! Geniet er weer van!

 

 

Overzicht wedstrijden najaar 2022 V2.1 gesorteerd op datum.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen