Tapas Tennis - De ideale combinatie van tennissen en een plankje

10 januari 2023


De ballonhal staat nog een paar maanden en we gaan er goed gebruik van maken! Een bomvol programma in onze ballonhal de komende maanden. Diverse activiteiten waar actie, leren en plezier voorop staan. Verdraaid gezellig, voor diverse niveaus en onder begeleiding van de activiteitencommissie en/of onze trainers. 

Zo lanceren we vanaf volgende week Tapas Tennis. Een concept dat overgewaaid is uit het naburige Maaseik waarbij het plezier van tennissen wordt gecombineerd met een lekker borrelplankje naderhand. Een perfect evenement voor de tennisser (senior!) met niveau 8 & 9. 

Er wordt gespeeld op 22 januari, 29 januari, 5 februari, 12 maart en 19 maart. 

Er is plek voor maximaal 16 personen en we zien je aanmelding graag als koppel binnen komen. Je mag iedere keer meedoen als je wilt, maar dat hoeft natuurlijk niet!

Kosten bedragen 10 euro per persoon, per keer. 

Eerst komt, eerst maalt!

Aanmelden:
Nieuw is vanaf dit jaar de aanmeldfunctie via de agendafunctie van de KNLTB Club App. Open je app en klik op het huisje van 'Club', ga naar tabblad 'Agenda' en je ziet de lijst van activiteiten die op de agenda staan. 
Open in dit geval de activiteit voor het Tapas Tennis, lees de beschrijving en meldt je aan. Voeg in de opmerking de naam van je partner toe. 

Heb je vragen? Laat het Paul of Roelof weten via de bekende kanalen. 

Tot snel in de ballonhal!

Nieuwscategorieën