Voorjaarscompetitie 2021 - aanmelding

23 november 2020


De zomer is voorbij, het winterseizoen is aangebroken. Hoe vreemd de sportieve situatie nu ook is, we bereiden ons voor op een manier dat we ‘gewoon’ competitie zouden kunnen spelen vanaf april. Dat betekent dat we vooruit gaan kijken naar het voorjaar van 2021 om iedereen de mogelijkheid te bieden competitie te kunnen spelen.

Je moet weten dat er een passend niveau is voor elk team! Of je nu al 20 jaar tennist, of pas 1 jaar ervaring hebt, competitie spelen is niet alleen leerzaam maar ook nog eens super gezellig met je eigen team en met alle andere teams van BRZ. De kantine als bruisend hart voor hapje, drankje en feestje, mooie wedstrijden op de baan en genoeg om te bespreken en lachen met elkaar op zo’n dag!

De mogelijkheden op een rijtje: aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-limburg.pdf (centrecourt.nl) Dag, type & leeftijd (17+/35+/geen leeftijdsgrens/junioren), aantal wedstrijden (DD = Dames Dubbel, HE = Heren Enkel).

Speeldata op een rijtje, om alvast te reserveren in je agenda: speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf (centrecourt.nl)

Aanvang en dagdeel:

  • Dinsdagochtend, aanvang 9.30 uur.
  • Vrijdagavond, aanvang 19.00 uur.
  • Zaterdag, hele dag, aanvang tussen 12.00 en 13.00 uur.
  • Zondag, hele dag, aanvang tussen 9.00 en 10.00 uur.

Competitiekosten
Competitie spelen brengt extra kosten met zich mee die verrekend worden via de competitiebijdrage. Hierin verrekend zijn de kosten voor de tennisbond, eten, een drankje en tennisballen. De club legt meestal geld bij omdat ze het belangrijk vindt de competitie te faciliteren. Senioren betalen maximaal 60 euro per persoon (bij een team van 4 personen). Junioren betalen maximaal 35 euro per persoon (bij een team van 4 personen. Groene tenniskids betalen maximaal 20 euro per persoon (bij een team van 4 personen). Oranje en Rode tenniskids betalen 10 euro per persoon.

Wil jij meer weten? Meld je dan via [email protected] en competitieleider Roelof helpt je graag verder! Telefonisch is hij ook bereikbaar! Vragen over de tenniskidscompetitie kunnen ook hier gesteld worden. Uiteraard kan ook trainer Ramon je op weg helpen.

Doe jij mee!? – Aanmelden voor 4 januari!

Senioren en je team compleet?
Meldt dan je team aan bij Roelof via [email protected]! Geef daarbij door welke competitie jullie willen gaan spelen (Dag, soort) en wie er in het team zitten. Geef het ook aan als er iemand anders captain is dan degene die mailt.

Senior en op zoek naar een team?
Meldt je dan aan bij Roelof via [email protected]. Geef daarbij je voorkeuren aan qua speeldag en soort competitie en er wordt gezocht naar een passende oplossing en leuk team! Let wel: speel je competitie op zondag, bepaalt de technische commissie de samenstelling van de teams.

Junioren?
Meldt je dan aan via [email protected] of via Ramon of Roelof direct. Technische commissie (Ramon, Martijn & Roelof) zullen in goed overleg teams proberen samen te stellen welke onze vereniging zullen vertegenwoordigen. Ook als je ‘Tenniskid’ bent, en rode, oranje of groene competitie wil spelen, meld dit bij Ramon.  

Schrijf alvast in je agenda:
Laatste competitie-zondag (begin juni) feestelijke competitieafsluiting met huldiging van kampioenen, bedanken van vrijwilligers, feest en barbecue voor iedereen (ook als je niet hebt gespeeld!)!!
Informatie over aanmelding volgt t.z.t.

Zie hieronder het overzicht van alle speeldata van de voorjaarscompetitie 2021.

Speeldata voorjaarscompetitie 2021

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen