Vrijwilliger, iets voor jou?

23 juli 2020


Nu we weer volop kunnen tennissen en het weer bruist op ons park, moeten er allerlei klussen worden gedaan. Daarnaast willen we natuurlijk veel verschillende activiteiten organiseren voor, door en met onze leden. daar hebben we niet alleen goeie ideeën, maar ook gewoon handjes voor nodig.

Misschien wil jij graag helpen maar voel je je nog niet helemaal comfortabel in het onderdeel waar je bij wilt helpen. Geen probleem. We helpen je graag op weg als dat nodig is. Er zijn genoeg zaken binnen onze vereniging waar nog helpende handen nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een leuke activiteit voor de jeugd (het BRZ-jeugdkamp bijvoorbeeld), een thema-avond of een pub quiz.

Maar ook kunnen we hulp gebruiken bij de communicatie van onze club via social media over onze activiteiten, het maken van foto's of film zodat we een mooie databank aan beeldmateriaal hebben. Maar ook mensen die zo nu en dan een verslag willen schrijven of willen helpen onze website mooi en up to date te houden. Een mannen- of damesavond organiseren of meehelpen het park netjes te houden door diverse kluswerkzaamheden. Het kan allemaal.

Heb je zin om mee te helpen? Graag!En het is ook nog eens een leuke manier om meer en andere mensen van de club te leren kennen.

Geef het door via [email protected] Of praat eens met iemand die je kent van het bestuur of een van de commissies.

Jouw hulp is zeer welkom. Samen maken wij van BRZ de leukste club van Limburg!

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen