Wintertraining - aanmelding en info

07 september 2021


 Beste BRZ-lid,  

De zomervakantie is nog bezig, maar de planning voor de wintertraining 2021-2022 gaat weer van start.

Zoals je hebt vernomen krijgen we als club een ballonhal tot onze beschikking. Dat betekent dat de lessen in de winterperiode 2021/2022 in de ballonhal gaan plaats vinden. We zijn dan niet meer afhankelijk van het weer, geen dubbel check meer op buienalarm etc. We kunnen dan in principe iedere week trainen. 
Kortom voor alle partijen een SUPER oplossing om op je eigen club ook in de winterperiode te trainen. Er zijn 4 banen overdekt, waarvan er iedere dag minimaal 2 beschikbaar zijn voor trainingen!  

De trainingen zullen starten op maandag 4 oktober 2021.  
Het kostenplaatje ziet er anders uit dan in de zomerperiode. De trainingskosten zijn inclusief baanhuur. De verwachting is dat in de avond uren vanaf ongeveer 18.30 uur de trainingen snel vol zijn. Daarom ook de vraag : mocht je overdag kunnen trainen,  is dat ook mogelijk! Dus schroom niet om dan contact op te nemen!  
Kosten training: er zullen in principe 20 weken training worden gegeven. Je geeft je dan ook op voor deze 20 weken. 
Bij incidentele verhinderingen om wat voor redenen dan ook dan krijg je toch de factuur van die training. Mocht je onverhoopt voor langere tijd niet kunnen trainen bijv. in geval van blessure, dan zoeken we uiteraard samen naar een oplossing. De factuur ontvang je per maand, zoals afgelopen jaar ook het geval is geweest.  

1) groepsles senioren 60 min 6-8 personen € 15,00 Per Persoon Per Les
2) groepsles senioren 60 min 4  personen € 17,50 Per Persoon Per Les
3) groepsles senioren 90 min 6-8 personen € 18,50 Per Persoon Per Les  

Voor duo en / of privé training graag contact opnemen.   

Er zal op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 18.00 uur -  22.00 uur training worden aangeboden en op zaterdag en zondag van 9.00 uur - 12.00 uur. Door de week zal ondergetekende voornamelijk de training verzorgen en in het weekend Paul.  
In de zomerperiode 2021 hadden we 140 leden op training verdeeld over 25 groepen. Dat is een verdubbeling tov zomer 2020.  Dank hiervoor ook namens Paul, Tim, Kim en Roelof.  

Vanaf nu kun je inschrijven voor de wintertraining 2021/2022. Dit dient per mail naar ondergetekende [email protected]
Vermeld hierbij in welke samenstelling je wil trainen ( bv groep 6-8 ), je verhinderingen ( max 2 ), of je wel of niet in het weekend wil trainen en of je overdag beschikbaar bent. Als je zelf al een groep hebt geef dit dan ook aan.   

Schrijf zo snel mogelijk in want VOL is VOL!!  

Inschrijven voor 20 sept 2021 via [email protected]  

 

Tot snel weer op de tennisbaan. 

Nieuwscategorieën