Wintertraining 2020 - inschrijving

Beste BRZ leden,  

Zoals jullie misschien al weten ga ik per 1 april 2020 aan de slag als clubtrainer van BRZ. Als “ klein mennekke “ ooit begonnen bij BRZ en vele mooie jaren meegemaakt in mijn jeugd. Sinds een paar jaar competitie spelend op zaterdag en nu dan clubtrainer van “ MIEN CLUBKE in Baek”! Ik heb er heel veel zin in om er weer iets moois van te maken. Samen met iedereen op naar een mooie toekomst voor BRZ. 

Er is een andere manier van inschrijven dan jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Dit gaat online via mijn site. Er zullen geen briefjes meer uitgedeeld worden!
De lessen worden gegeven op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag en op de Vrijdagochtend!! Mocht je vragen hebben over de trainingen dan hoor ik dat uiteraard heel erg graag.  
Vanaf nu kan er worden ingeschreven voor de wintertraining 2020 zowel voor de jeugd als de senioren. Voor ieder lid is er tennistraining dus zowel voor de beginnende als de gevorderde speler/speelster.  

  1. Beginnende speler: Wanneer je net begint met tennissen is het aangeraden om training te volgen. Tennis is een technisch moeilijke sport. Om blessures te voorkomen en om meer plezier te krijgen in het spel is het belangrijk dat je de technieken goed aanleert. Naast techniek wordt er ook aandacht besteed aan tactische, conditionele en mentale vorming. Daarnaast is de training ook een goede mogelijkheid om je wegwijs te maken binnen de vereniging en om andere spelers te leren kennen.
  2. Gevorderde speler: Ook voor gevorderde spelers is het goed om te trainen. In de training werk je aan je technisch zwakke punten maar je gaat ook proberen om je sterke punten te verbeteren naar wapens! Naast techniek wordt er veel aandacht besteed aan verschillende spelsituaties in het enkel- en dubbelspel. Je wordt in de training geholpen om een goed speltype te ontwikkelen wat bij jou past. Naast het beter worden is het ook goed om een vast trainingsmoment in de week te hebben. Tennis blijft een kwestie van heel veel oefenen, oefenen, oefenen….    

Onderstaand de link voor zowel de senioren als de jeugd:
 
http://www.tennisopleidinglacroix.nl/tennisopleiding/tennisles.html  

Tot op de tennisbaan!  

Met vriendelijke groeten,
Ramon Lacroix
Mobiel: 06-14 49 66 53
E-mail: [email protected]