Algemeen

Welkom tennisliefhebbers!

BRZ is een actieve, gezellige tennis- en padelvereniging met meer dan 500 leden. We beschikken over negen gravelbanen en een hardcourtbaan en binnenkort, medio mei 2022 ook over 3 gloednieuwe padelbanen!

Presteren en recreëren zijn bij ons even belangrijk. We willen zo hoog mogelijk meedraaien in de competitie en zorgen er via professionele en doelgerichte trainingen voor dat alle talenten zoveel mogelijk tot hun recht komen. Maar er is ook aandacht voor wie gewoon gezellig een balletje wil slaan. En voor mensen voor wie kunnen sporten niet vanzelfsprekend is. Via de sport binden we mensen samen en leveren zo een belangrijke maatschappelijke bijdrage.

Openingstijden Het park is dagelijks geopend. Tijdens activiteiten, op feestdagen en tijdens vakanties kunnen de openingstijden wijzigen. Wanneer de bar gesloten is kan de verlichting niet aan, maar er kan wel gewoon gespeeld worden. Je kunt de banen bereiken via de ingang aan de Bloote Weg (hoofdingang) of via de ingang aan De Haamen

Lid worden?

Wil jij lid worden van onze tennis- en padelvereniging? Klik dan op deze website op het tabblad 'Lid worden' en vul het formulier in.

Wil je eerst meer informatie? Dat kan naturlijk ook! Stuur dan een bericht naar [email protected] en je krijgt zo snel mogelijk antwoord op al jouw vragen.

Wat kost het? De contributiebijdrage per jaar bedraagt voor:

  • juniorleden tot 18 jaar € 65,00;
  • jongeren van 18 tot 23 jaar € 100,00
  • senioren € 150,00

Namens het bestuur en alle leden heten we je van harte welkom, we leren je graag beter kennen, binnen de lijnen van het tennis- of padelveld en zeker ook binnen de vereniging.    

Met hartelijke groeten,    

Het bestuur van B.R.Z.