Rolstoeltennis

Sportlandgoed de Haamen is meer en meer een plek waar ook sporters met een beperking in beweging komen. Trainingscentrum Aangepast Sporten (TAS, als onderdeel van de Gemeente Beek) zorgt er samen met de verenigingen voor dat er op elk beweegniveau kan worden gesport. Samen met het TAS, heeft BRZ de handen ineen geslagen met Joop Broens.

Joop geeft al sinds 1988 tennisles, maar is sinds 2008 full time en alleen nog maar bezig met het trainen en coachen van rolstoeltennissers. Van beginners tot wereldtoppers als Sam Schröder, er is voor iedereen in een rolstoel plek bij Joop. Samen met Joop willen we zorgen voor een fijne en leerzame omgeving voor tennissers in een rolstoel.  

Onze uitstekend bereikbare accommodatie en de gravel tennisbanen, maakt dat je als tennisser geen extra hinder ondervindt van de hardware. Door gedegen training van Joop en het bieden van vele activiteiten, zowel op de baan als naast de baan, zorgen we daarnaast voor de goede software en willen we ervoor zorgen dat jij je echt thuis kunt voelen bij BRZ.  

Tennisvereniging BRZ wordt hierin ondersteund door de Esther Vergeer Foundation. Met hun passie en energie dragen zij bij aan activiteiten en helpen ze, zeker de jongere doelgroep, obstakels wegnemen en tennis in een rolstoel promoten.