Trainingen

Training bij BRZ.
Tennis en padel beoefenen op elk niveau en voor iedereen staat centraal binnen BRZ. Als je nog niet eerder getennist of gepadelt hebt, heb je de mogelijkheid om een proefles te krijgen en kun je op de tennisbaan zelfs met het speciale Start to Tennis programma starten. Daarnaast krijgen beginners, gevorderde spelers en (talentvolle) wedstrijdspelers alle ruimte om zich middels les verder te ontwikkelen.

Voor padel zijn er meerdere korte cycli van 5 tot 10 lesweken verspreid over het jaar. Voor tennis zijn er twee langere cycli van les: oktober tot en met maart in onze luchthal/ballonhal, april tot en met september buiten in de zon.

Voor les meld je je apart aan via de Tennis- & Padelopleiding Lacroix. Je wordt als lid ieder jaar in februari/maart en augustus/september weer uitgenodigd om je aan te melden. Informatie daarover wordt tijdig gecommuniceerd. Ons trainersteam probeert iedereen in een geschikte groep te plaatsen en les aan te bieden. Er is veel vraag naar training dus ben er snel bij als je je kunt aanmelden.

Je kunt trainen in een (kleine) groep, maar ook is privéles mogelijk. Dit alles onder de bekwame leiding van onze gecertificeerde trainers, Ramon, Jelmer, Guus, Mike en Paul.

Je kunt alleen training volgen bij BRZ als je ook lid bent van de vereniging.

Lees ook het lesreglement goed door zodat je weet wat je kunt verwachten en wat er van jou wordt verwacht als je les neemt. B.R.Z.

Meer informatie: [email protected] of [email protected]

Start to Tennis proberen?
Ben je nog geen lid en wil je juist tennis proberen om te bezien of dit iets voor jou is? Lees dan meer over Start to Tennis via B.R.Z.  of vraag meer informatie via Roelof van der Westen.