Sponsoren

Algemeen

Het jaarlijkse Open B.R.Z.-Tisaco Tennistoernooi met meer dan 200 deelnemers, jeugdkamp, clubkampioenschappen, dames- en herenavond, … (wat kan hier nog kort genoemd worden?), zomaar een aantal activiteiten die onze partners mede mogelijk maken.

LTC B.R.Z. gelooft in duurzame samenwerking met onze sponsoren. We bieden partners exposure en vergroting van hun naamsbekendheid, in ruil voor een financiële of materiële bijdrage of dienst. Je kunt daarbij denken aan reclameborden langs de baan, advertentieruimte in de nieuwsbrief en op de website of hoofdsponsorschap van een evenement. Prachtige exposure voor lokale en regionale ondernemers, en meer mogelijkheden voor de club, kortom: win-win voor alle partijen.

We noemen hier ook graag de mogelijkheid om een eigen activiteit te organiseren op ons mooie park. Neem je binnenkort jouw klanten mee voor een exclusieve clinic? Of voel je meer voor een sportieve borrel? Vraag via [email protected] wat we voor jou kunnen betekenen.

We zijn erg blij met de verbondenheid en trouw van onze sponsoren. Samen met onze leden garanderen zij het voortbestaan van de vereniging. De sponsorcommissie leidt alles wat met sponsoring te maken heeft in goede banen.

Over LTC B.R.Z.

Een bijzondere Beekse vereniging waar zo’n 525 leden op recreatief en competitief niveau hun hobby uitoefenen. Het huidige park beschikt over 9 verlichte tennisbanen, 1 hardcourt baan, vanaf medio mei 2022 3 padelbanen en een gezellige clubkantine met professionele beheerders.

Presteren en recreëren zijn bij ons even belangrijk. We willen zo hoog mogelijk meedraaien in de competitie en voeren een beleid waarbij alle talenten zoveel mogelijk tot hun recht kunnen komen. Maar er is ook veel aandacht voor wie gewoon gezellig een balletje wil slaan. En voor mensen voor wie het kunnen sporten niet vanzelfsprekend is.  

Bij LTC B.R.Z. draait het altijd om meer dan tennis en padel. We willen dat iedereen in de gemeenschap mee kan doen. Via de sport verbinden we mensen aan elkaar en aan een gezellige vereniging. En leveren zo ook een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Onze partners maken deze missie mede mogelijk.

Jij als partner kunt die visie ondersteunen. Als sponsor van LTC B.R.Z. sla je twee vliegen in één klap. Je geeft namelijk invulling aan jouw maatschappelijke betrokkenheid én je zorgt voor positieve publiciteit voor jouw bedrijf.

Wat sponsoring voor je doet

Door sponsoring vergroot je de naamsbekendheid van jouw onderneming en versterk je het imago. Je kunt ook een bepaald product of een specifieke dienst onder de aandacht brengen. Sponsoring is fiscaal aftrekbaar, wat het extra aantrekkelijk maakt. Tegen relatief geringe kosten kun je dus veel betekenen. Én je draagt bij aan het voortbestaan van misschien wel de leukste club van Limburg.

Vormen van sponsoring

Bij sponsoring kun je denken aan reclameborden langs de baan, advertentieruimte in de nieuwsbrief en op de website of hoofdsponsorschap van een evenement. Maar het kan ook interessant zijn om een competitieteam of een specifieke activiteit te sponsoren. We gaan graag met je in gesprek over sponsoring op maat.

Interesse en wil je meer weten?

Neem dan contact op met de sponsorcommissie. We maken graag kennis met je!