KNLTB ClubApp

ClubApp
De KNLTB ClubApp is een onmisbare app voor leden van onze tennis- en padelverenging. De ClubApp maakt het voor iedereen gemakkelijk om op de hoogte te blijven van het laatste verenigingsnieuws, maar ook om banen te reserveren en aan te melden voor activiteiten.

Installeren Clubapp
De eerste stap is het installeren van de App. De ClubApp is te vinden in de App Store of Google Play door te zoeken op ''KNLTB ClubApp''. Vervolgens kan de app gratis worden geinstalleerd op het mobiele apparaat.

Als de app vervolgens geopend wordt, dient deze ingesteld te worden. De eerste stap hierbij is het selecteren van jouw vereniging. Als je zoekt op B.R.Z. kun je onze vereniging toevoegen.

Vervolgens kun je inloggen door middel van het bondsnummer en wachtwoord. Weet je jouw bondsnummer niet, dan kun je altijd een e-mail sturen naar [email protected] om het bondsnummer op te vragen.

Heb je nog geen wachtwoord of ben je het wachtwoord vergeten? Dan kun je deze aanvragen via de App door te klikken op: ''Reset mijn wachtwoord''. Er wordt dan een link gestuurd naar het e-mailadres dat bij BRZ bekend is om een nieuw wachtwoord in te stellen. Krijg je geen e-mail? Dan kan het zijn dat het e-mailadres dat bij ons bekend is niet meer klopt. Stuur dan een mailtje naar [email protected] 

Gebruik Clubapp
KNLTB ClubApp Club - Nieuws
Het laatste nieuws van de vereniging is in de app te vinden via ''Club''. Dit is het huisje onderin de App. Vervolgens kun je bovenin ''Nieuws'' selecteren om het laatste nieuws te bekijken. Ook is er de mogelijkheid het nieuws van de KNLTB te volgen via deze pagina.

KNLTB ClubApp Club – Agenda
De geplande activiteiten zijn te vinden via ''Club'' (huisje onderin de app) en vervolgens via ''Agenda'' (bovenin de app).

KNLTB ClubApp Spelen – Baan reserveren
Klik bovenin de app op ''Baan Reserveren''

Selecteer een baan en tijdstip dat nog beschikbaar is (alle beschikbare tijdslots zijn aangegeven met een groen +). Voeg je medespeler(s) toe door op ''Speler toevoegen'' te klikken. Vervolgens kun je in het ledenbestand van BRZ je medespeler zoeken op naam. Het is ook mogelijk een introducee toe te voegen, in het geval de medespeler geen BRZ lid is. In dit geval dient een naam en e-mailadres te worden toegevoegd. Klik vervolgens op Reserveren

De geselecteerde baan is nu gereserveerd voor jou op het gekozen tijdstip. Je kunt dit controleren door te kijken in het baanoverzicht of het tijdslot gereserveerd is. Als je op het tijdslot klikt, kun je zien door wie de baan is gereserveerd.

KNLTB ClubApp Spelen – Wedstrijden
In de app zijn alle uitslagen van competities en toernooien terug te vinden. Deze zijn te vinden door onderin de app op de tennisbal te klikken en vervolgens bovenin op ''Wedstrijden''. Jouw eigen uitslagen zijn te vinden op deze pagina onder ''Mijn team(s)''.

Daarnaast kun je ook uitslagen van andere spelers en/of teams raadeplegen op deze pagina via ''Zoek spelers en teams''. Je kunt je favoriete teams selecteren in de functie ''Clubteams''. Hier staan alle competitie teams van BRZ weergegeven. Door het hartje van een team aan te klikken, komt dit team bij je ''favorieten'' te staan.

Als je vervolgens naar ''Mijn favorieten'' gaat in de app (ook onder ''Wedstrijden''), vind je jouw favoriete spelers en favoriete teams. De uitslagen van je favoriete spelers en teams kun je vinden door op de desbetreffende speler en/of team te klikken.

Bekijk hier de instructievideo: Hoe vind ik de uitslagen en standen van competities?

Bekijk hier de instructievideo: Hoe voeg ik teams en spelers toe aan mijn favorieten?

KNLTB ClubApp Club - Info
Algemene Informatie over BRZ kan worden geraadpleegd via ''Club'' (huisje onderin de app) en vervolgens via ''Info'' (bovenin de app).
De algemene informatie die daar te vinden is, is o.a.:

  • Adres
  • Contactgegevens
  • Sponsoren
  • Organisatie
  • Ledenlijst
  • KNLTB ClubApp Algemene Informatie Contact  

Persoonlijke gegevens
Onder het kopje ''Meer'' onderin de app, kun je jouw bondsnummer en speelsterkten vinden. Als je rechtsboven of je profiel klikt, krijg je ook je huidige telefoonnummer en e-mailadres vinden, zoals bij de ledenadministratie bekend. Je kunt hier ook aangeven of je deze gegevens wilt delen met andere leden of niet.  Kloppen je gegevens niet meer? Pas dit dan aan door rechtsboven op ''Bewerk'' te klikken.

De instellingen van de app kunnen ook gewijzigd worden onder het kopje ''Meer''. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen waar je push notificaties van wilt ontvangen en of je geplande reserveringen en evenementen met je agenda wilt synchroniseren.