Over onze vereniging

Hallo tennisliefhebbers!  

Van harte welkom bij Tennis- en padelclub B.R.Z.  

Een bijzondere Beekse vereniging, die op 1 januari 1927 het levenslicht zag. In dat jaar begonnen met 26 leden en nu, ruim 92 jaar later – is LTC B.R.Z. uitgegroeid tot een vereniging waar zo’n 525 leden op recreatief en competitief niveau hun hobby uitoefenen: tennis spelen én binnenkort, m.i.v. mei 2022 ook padel op 3 geheel nieuw aangelegde banen.  Het huidige park beschikt over 9 verlichte tennisbanen, 1 hardcourt baan en een mooi en gezellig clubgebouw.  En dus binnenkort, medio mei 2022, ook 3 padelbanen.

Presteren en recreëren zijn bij ons even belangrijk. We willen zo hoog mogelijk meedraaien in de competitie en voeren een beleid waarbij alle talenten zoveel mogelijk tot hun recht kunnen komen. Maar er is ook veel aandacht voor wie gewoon gezellig een balletje wil slaan. En voor mensen voor wie het kunnen sporten niet vanzelfsprekend is.  

Verbinding is binnen onze vereniging een belangrijk element. Het is de ambitie van LTC B.R.Z. om mensen te verbinden door het bieden van optimale sportfaciliteiten en gezelligheid in een prachtige omgeving. Daarbij gaan we respectvol om met elkaar en met onze omgeving.  

Naast tennis en padel willen wij ook een ontmoetingsplek voor mensen zijn vanuit onze maatschappelijke opdracht. Wij willen dat onze club een plek is waar mensen graag samenkomen: zowel jong als oud, zowel topsporter als recreant. We ontvangen onze leden gastvrij in een prettige omgeving. We willen laagdrempelig en toegankelijk zijn en verschillende doelgroepen samenbrengen. Een vereniging waar mensen deel uit van willen maken, waar zij zich thuis voelen en waar ze trots op zijn.

De club, dat zijn wij samen! Een bijzondere tennisvereniging draait op bijzondere mensen: de leden, vaak ook de ouders van de leden, trainers, coaches, het bestuur, actieve leden in de commissies en vele vrijwilligers. Behalve tijdens het samen sporten ontmoeten mensen elkaar met dezelfde sportieve passie binnen onze tennis- en padelvereniging.  

Het is leuk elkaar beter te leren kennen en dat doe je, naast het actief sporten, ook door samen iets in en voor de vereniging te doen. Om een bijzondere club te zijn en te blijven kunnen we ieders ideeën, inzet en talent goed gebruiken! Bij diverse activiteiten en evenementen, maar ook voor een goed onderhouden park met een gezellige clubkantine en prachtig terras. Dit alles kan alleen mogelijk worden gemaakt door de grote inzet en betrokkenheid van al onze leden en van het bestuur in samenwerking met de gemeente. We zullen je vast en zeker eens vragen om je steentje bij te dragen! 

Zo komt sport en sfeer samen bij LTC B.R.Z. De leukste vereniging van Limburg!

We wensen je een fantastisch lidmaatschap toe, met veel tennisplezier en prachtige sportieve resultaten!  

 

Met hartelijke groeten,

Het bestuur van B.R.Z.