Trainers

Maak kennis met onze trainers:

Ramon Lacroix, Hoofdtrainer - Technische Staff

Geboren in 1975 in Beek, altijd verbinding gehad met de gemeente en BRZ als tennisclub. Lange tijd heb ik behoord tot de landelijke top van het tennis, al gooide een hardnekkige blessure aan mijn knie roet in het eten. Als je aan de top wil mee draaien, moet je ontzettend veel uren maken op de baan. Mijn knie kon de belasting van het vele wenden en keren niet langer aan. Maar gelukkig kon ik wel blijven sporten. Sterker nog, doordat ik minder kon tennissen, ging ik met sprongen vooruit op het voetbalveld. Na een professionele carrière van vier seizoenen bij MVV, ben ik vervolgens weer volledig teruggekeerd naar de tennisbaan. In de tussentijd haalde ik namelijk mijn trainersdiploma’s en sinds 2000 geef ik tennislessen aan jong en oud en probeer ik iedere dag tennissers te helpen met verbeteren van hun vaardigheden en plezier in het spelletje te behouden. Als hoofdtrainer zal ik jullie vast vaak tegen komen op de baan! Heb je vragen, spreek me gerust aan!

 

Yannick Zenden, Trainer - Technische Staff

Een aantal mensen zullen mij al kennen vanuit de tenniswereld, mijn naam is Yannick Zenden en ik woon al mijn hele leven in Landgraaf.

Ik ben geboren op 17-07-1991 en tennis heeft altijd al een groot deel van mijn leven uitgemaakt. Ik ben zelf begonnen met tennissen toen ik 4 jaar oud was. Via mijn ouders en broer heb ik de grote liefde voor tennis meegekregen. Altijd bij Limburgse top gespeeld bij de junioren en na het behalen van mijn havo diploma 1,5 jaar full time gespeeld. Hoewel dat niet geleid heeft tot internationale successen, heb ik er wel enorm veel van opgestoken en mijzelf leren kennen. Niet alleen werd ik er een betere tennisser door, ik kreeg destijds al meer affiniteit met het geven van tennisles. Zelf speel ik nog elk jaar toernooien en competitie in Duitsland en door heel Nederland. Hoogste Nationale ranking 12 in het enkelspel en 14 in het dubbelspel, en daarnaast twee keer deelnemer aan De Lotto Nederlandse Kampioenschappen waarbij ik één keer de laatste acht heb bereikt.

Momenteel geef ik zo’n 10 jaar tennisles, waarbij ik altijd probeer om mensen beter te maken. Zeker de fanatieke spelers die meerdere keren per week op de baan staan, zijn bij mij aan het juiste adres. Hoewel ik veel les geef aan prestatieve jeugdspelers, moeten we niet vergeten dat je nooit te oud bent om te leren.

 

Evelyne Dullens,Trainer - Technische Staff

Een goedlachse Sittardse geboren in 1970. Van mijn ouders, Willy Dullens (internationaal voetballer) en moeder Jeanny heb ik geleerd mijn passie te durven volgen. Zij hebben mij daar ook alle mogelijke kansen en middelen voor aangereikt. Van 1988 tot 1993 heb ik een mooie tenniscarrière gehad met nationaal en internationaal aansprekende prestaties. Hoogste ranking nationaal 2 van Nederland t/m 18 jaar, top-20 nationale ranglijst als senior en Wereldranglijst dubbelspel: 201.

Vanaf 1995 begonnen met het geven van tennisles en als tennislerares in het bezit van KNLTB licenties A en B. Inmiddels help ik alle tennissers van jong tot oud om beter te worden in het spelletje.

Sinds meer dan 10 jaar word ik persoonlijk opgeleid door Jackie Reardon, Ontwikkelaarster van de Mindset Methode, in het overbrengen en toepassen van deze methode. Ik ben namelijk ervan overtuigd dat het mentale het uitgangspunt is van iedere training en wedstrijd.
Daarnaast verzorg ik de tennislessen voor minder-validen en rolstoeltennissers binnen BRZ. Momenteel geef ik bij BRZ les op maandag, dinsdag en woensdag.  

 

Heb je vragen of opmerkingen over de trainingen? Neem dan gerust contact op via trainer@brztennis.nl