Trainers

Maak kennis met onze trainers:

Ramon Lacroix, Hoofdtrainer - Technische Staff

Geboren in 1975 in Beek, altijd verbinding gehad met de gemeente en BRZ als tennisclub. Lange tijd heb ik behoord tot de landelijke top van het tennis, al gooide een hardnekkige blessure aan mijn knie roet in het eten. Als je aan de top wil mee draaien, moet je ontzettend veel uren maken op de baan. Mijn knie kon de belasting van het vele wenden en keren niet langer aan. Maar gelukkig kon ik wel blijven sporten. Sterker nog, doordat ik minder kon tennissen, ging ik met sprongen vooruit op het voetbalveld. Na een professionele carrière van vier seizoenen bij MVV, ben ik vervolgens weer volledig teruggekeerd naar de tennisbaan. In de tussentijd haalde ik namelijk mijn trainersdiploma’s en sinds 2000 geef ik tennislessen aan jong en oud en probeer ik iedere dag tennissers te helpen met verbeteren van hun vaardigheden en plezier in het spelletje te behouden. Als hoofdtrainer zal ik jullie vast vaak tegen komen op de baan! Heb je vragen, spreek me gerust aan!

 

Paul Boesten, (start to tennis)

Geboren op 26 december 1962, en dezelfde dag nog lid geworden van BRZ! Vanaf zijn geboorte besmet met een passie voor tennis en voor BRZ, welke ertoe geleid heeft dat hij diverse functies heeft gehad voor de vereniging. Zo heeft Paul reeds periodes tennisles gegeven, is hij zelf op een mooi landelijk niveau actief geweest als speler om vervolgens als coach te voorzien in begeleiding van vooral prestatieve jeugdteams in zomer en winter.

Niet in de laatste plaats is hij voor een langere periode voorzitter van BRZ geweest. Samen met leden, collega bestuurders en trainers gebouwd aan een goed fundament. Zijn enthousiasme voor de sport is onovertroffen en brengt hij zichtbaar over op alle beginnende tennissers die hij onder zijn hoede heeft.

Samen met hoofdtrainer Ramon zorgt hij voor een technische basis en een beleving die past bij het streven om de leukste vereniging van Limburg te worden. Dat doen we samen!   

Heb je vragen of opmerkingen over de trainingen? Neem dan gerust contact op via [email protected] of via [email protected]