Trainers

Maak kennis met onze trainers:

Ramon Lacroix, Hoofdtrainer - Technische Staf

Geboren in 1975 in Beek, altijd verbinding gehad met de gemeente en BRZ als tennisclub. Lange tijd heb ik behoord tot de landelijke top van het tennis, al gooide een hardnekkige blessure aan mijn knie roet in het eten. Als je aan de top wil mee draaien, moet je ontzettend veel uren maken op de baan. Mijn knie kon de belasting van het vele wenden en keren niet langer aan. Maar gelukkig kon ik wel blijven sporten. Sterker nog, doordat ik minder kon tennissen, ging ik met sprongen vooruit op het voetbalveld. Na een professionele carrière van vier seizoenen bij MVV, ben ik vervolgens weer volledig teruggekeerd naar de tennisbaan. In de tussentijd haalde ik namelijk mijn trainersdiploma’s en sinds 2000 geef ik tennislessen aan jong en oud en probeer ik iedere dag tennissers te helpen met verbeteren van hun vaardigheden en plezier in het spelletje te behouden. Als hoofdtrainer zal ik jullie vast vaak tegen komen op de baan! Heb je vragen, spreek me gerust aan!

Jelmer Vriesema - Technische Staf

Mijn naam is Jelmer Vriesema, 32 jaar oud en woonachtig in Sittard. Ik tennis al van jongs af aan en doe dit nog steeds met veel plezier. Gedurende mijn middelbare school periode ben ik prestatief gaan trainen in Valkenswaard bij de Tennisschool Henk van Hulst. Daar was op dat moment Ramon Lacroix een van de trainers die mij aan het werk heeft gezet. Heel leuk om nu samen aan de slag te mogen gaan bij deze mooie club BRZ. Ik hou van een grapje op de baan maar ook om hard te werken en vooral het technische en tactische tijdens de trainingen te zien groeien bij de mensen. Met mijn enthousiasme en plezier in het spelletje hoop ik dat jullie nog meer gaan genieten van deze mooie sport. 

Zie jullie snel op de baan!

Mike Schreur- Technische Staf

Mijn naam is Mike Schreur en ik ben geboren in 1994. Al vrij snel kreeg ik een tennisracket in handen en dat racket is er vrijwel mijn hele jeugd aan vast blijven plakken. Na een onderbreking van een aantal jaar ben ik weer begonnen met tennissen en toen besmet geraakt met het padel virus. Ik vind het spelletje zo leuk dat ik anderhalf jaar geleden begonnen ben met lesgeven aan onze clubleden en sindsdien ben ik al helemaal niet meer weg te krijgen van de padelbanen bij BRZ. Tijdens mijn lessen vind ik, naast het technisch en tactisch gedeelte, ook het spelplezier heel belangrijk. Ik doe er alles aan om ook spelplezier over te brengen en sta zelf ook met een glimlach op de baan! Mocht je geïnteresseerd zijn in padel en wil je graag meer weten wat BRZ voor je kan betekenen dan weet je me te vinden!

Paul Boesten (start to tennis)

Geboren op 26 december 1962, en dezelfde dag nog lid geworden van BRZ! Vanaf zijn geboorte besmet met een passie voor tennis en voor BRZ, welke ertoe geleid heeft dat hij diverse functies heeft gehad voor de vereniging. Zo heeft Paul reeds periodes tennisles gegeven, is hij zelf op een mooi landelijk niveau actief geweest als speler om vervolgens als coach te voorzien in begeleiding van vooral prestatieve jeugdteams in zomer en winter.

Niet in de laatste plaats is hij voor een langere periode voorzitter van BRZ geweest. Samen met leden, collega bestuurders en trainers gebouwd aan een goed fundament. Zijn enthousiasme voor de sport is onovertroffen en brengt hij zichtbaar over op alle beginnende tennissers die hij onder zijn hoede heeft.

Samen met hoofdtrainer Ramon zorgt hij voor een technische basis en een beleving die past bij het streven om de leukste vereniging van Limburg te worden. Dat doen we samen!   

Heb je vragen of opmerkingen over de trainingen? Neem dan gerust contact op via [email protected] of via [email protected]