Ideeën en wensen

Stel jezelf eens de vraag: wat heb ik nodig om me thuis te voelen bij B.R.Z.? Niet alleen vandaag, maar ook morgen, over een jaar en over tien jaar.

Je thuis voelen is een samenspel van veel dingen, zoals gezelligheid, activiteit, omgeving, tennisvrienden, tennisplezier. Veel heb je zelf in de hand en kun je zelf bijdragen. Maar er zijn ook vast zaken waar we als club samen iets aan kunnen doen:

  • Ben je nog op zoek naar een tennis-of padelmaatje? Gooi eens een balletje op via de clubapp.
  • Loopt er iets niet helemaal zoals je gehoopt of gewild had? Meld het via [email protected] En je kunt via [email protected] al je ideeën kwijt over hoe de club nóg beter kan.
  • Wie nog even wil blijven hangen op de club, voelt zich meteen thuis in onze clubkantine. Geniet van een drankje, iets te snacken of gewoon even chillen met jouw tennisvrienden op de bank... of kom samen op het Tv-scherm een wedstrijd kijken!

Kortom: mogelijkheden genoeg om jouw ideeën en wensen kenbaar te maken en er samen voor te zorgen dat B.R.Z. de leukste club van Limburg wordt. Samen maken we er werk van!

We doen er bij B.R.Z. alles aan om het iedereen naar de zin te maken en te zorgen dat alle leden en bezoekers van ons prachtige park zo goed mogelijk bij ons kunnen vertoeven. Heb je toch nog een idee/wens om ons park nog beter en fijner te maken?

Meldt dit dan via [email protected]