Wintertennis op gravel - droog, wind- en vorstvrij!

Inmiddels is het ook mogelijk om een losse baan te huren in de luchthal! Met een klein beetje improviseren en met heel veel tijd en werk achter de schermen kan jouw losse boeking nu ook verwerkt worden.

Een baan kun je reserveren via de Playtomic app, beschikbaar via Apple & Google Play Store.

Wat moet je doen?

Klik rechts in het scherm op de Tennisboeker en/of Padelboeker. Selecteer tennis als voorkeur en zie welke tijdstippen er vrij zijn om te reserveren.

Nog makkelijker is als je zelf de Playtomic app op je telefoon gebruikt: 
Ga naar je 'App-store' op je telefoon. Zoek naar 'Playtomic' en download de app. Maak je account aan met het emailadres dat bij BRZ in gebruik is en als je lid bent zul je direct gekoppeld worden aan jouw BRZ lidmaatschap, waardoor jij de 'BRZ-prijs' betaalt voor de baan. Als je een baan wil boeken, zoek je op clubnaam. Vervolgens selecteer je datum en tijd en bevestig je de boeking. Bij de boeking krijg je een pincode die je kunt gebruiken bij de betreffende baaningang. Met deze code zal de deur ontgrendeld kunnen worden. 

Deze toegangscode toets je in op het bedienpaneel naast de deur van de luchthal om binnen te komen. Lichten kun je nu nog zelf aanzetten via het bedienpaneel aan je rechterzijde na binnenkomst. Als er na jou niemand gebruik maakt van de baan, zet deze verlichting dan s.v.p. ook uit na het tennissen. 

Let op: een baan is op het hele uur te reserveren op dit moment. 

De tarieven die gelden:

a. Daluren van 08.30 uur – 18.30 uur op werkdagen.
    Tarief per baan: € 20,00 per uur. 
Leden betalen op deze tijdstippen € 17,50 per uur.
b. Piekuren van 18.30 uur - 22.30 uur op werkdagen, en in het weekend
    Tarief per baan: € 25,- per uur.
Leden betalen op deze tijdstippen € 22,50 per uur.

 

Informeer via [email protected] naar de mogelijkheden om nog een vaste baan te huren voor de rest van de winter. 

   


Wij wensen iedereen een mooie, sportieve winter in onze eigen ballonhal waar je, volledig onafhankelijk van het weer, op gravelbanen kunt genieten van het tennis.

Of het nu gaat om training of vrij tennissen met vrienden, het kan allemaal, het hele jaar rond, bij de leukste club van Limburg!

Bestuur B.R.Z.