De mogelijkheden van competitietennis

De mogelijkheden van competitietennis

Heb jij al eens nagedacht over het spelen van competitie? Hoewel het, zeker in het begin, ook best een beetje spannend kan zijn, ervaart iedereen hoe leuk het is om met andere clubgenoten of met je eigen tennisvrienden samen wedstrijden te spelen. Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden en kan jij je spel en tennisvaardigheden ontwikkelen. Zelf lekker actief bezig zijn, tennissen met vrienden tegen anderen van jouw niveau, een gezellige dag of avond met iedereen op de tennisbaan, beter worden door het spelen van wedstrijden en dat meestal ook nog met lekker (zonnig) weer!!

Niet gek dus dat de competitie door veel tennissers als hoogtepunt van het tennisseizoen wordt beschouwd! Er is een heel divers competitieaanbod voor zowel senioren als voor de jeugd, op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, iedereen kan meedoen want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou! 

Zo hebben we een aantal teams bij BRZ op zaterdag en zondag die landelijk uitkomen in één van de hoogste klassen, maar is er voor meer beginnende tennissers ook altijd een klasse die past bij jouw niveau!

Ik wil meedoen!

Mooi, dat horen we graag! Onze competitieleider moet de teams die competitie gaan spelen altijd op vaste momenten aanmelden bij de tennisbond. In augustus of september wordt de informatie onder andere via deze website gedeeld over het inschrijven voor de competitie in het voorjaar van het volgende jaar. In mei of juni wordt de informatie over het inschrijven voor de najaarscompetitie van datzelfde jaar gedeeld.

In deze informatie zie je voor wanneer je je moet aanmelden, bij wie, en of je dat direct als volledig team moet doen of dat je je ook als individu mag aanmelden (en wij je helpen bij het vormen van een team).