Zomertraining 2021 - inschrijving

Beste BRZ leden,  

Tsja waar zal ik eens beginnen. Mijn eerste jaar bij BRZ gestart in April 2020 wat uiteindelijk Mei 2020 werd ivm Corona. Wat een onwerkelijke tijd was dat en is het nog steeds. Had op een andere manier gedacht te beginnen bij mijn clubje waar ik zelf ooit op 8 jarige leeftijd ben begonnen. Voor mij heel bijzonder dus. Al snel voelde het voor mij als “thuis” komen. De groepen zowel jeugd als senioren van te voren samen met Roelof van der Westen ( voorzitter technische commissie ) ingedeeld en daarna vol aan de bak met het geven van training. Veel nieuwe gezichten en namen voor mij weer, maar gelukkig ook nog oude bekenden van vroeger. Beide maakt het leuk om les te geven bij BRZ. 

Helaas was de kantine niet vanaf het begin weer open. Toen deze weer open mocht was het bijna iedere dag volle bak op het gezellige terras bij Rini & Peter en hun team. Het is heel mooi om te zien dat tennis verbindt. Ondertussen werd het programma Start2Tennis opgezet samen met Paul Boesten en Roelof. Wat een succes was dit zeg! Maar liefst 15 nieuwe groepen hebben hier aan deelgenomen. Fantastisch!   

Dit met gevolg dat we in de winterperiode veel inschrijvingen hebben ontvangen voor de wintertraining. Wat natuurlijk super is. Te veel uren voor 1 trainer. Uiteindelijk heb ik mijn collega / leermeester Marc Bisschops bereid gevonden om een aantal groepen les te geven. Evenals Paul. Mijn dank daarvoor is enorm groot. Helaas zijn de winterlessen buiten op sommige dagen ( vooral de maandag en donderdag ) in het water gevallen! 
De lessen in de hal mochten vanaf 17 dec jl. ook niet meer doorgaan vanwege Corona maatregelen. Dus de winterperiode is behoorlijk behelpen geweest en nog steeds.  

Vanwege het feit dat ik sinds de Corona uitbraak per maand factureer is er niet de druk om alle lessen in te halen en een hoop discussie voorkomen mbt betaling. Persoonlijk hoop ik dat we de winterperiode nog op een gepaste manier achter ons kunnen laten.  
Iedereen bedankt voor jullie inzet en motivatie tijdens de training!  

Nu is er weer de mogelijkheid om je in te schrijven voor de zomertraining 2021. De zomertraining start in de week van maandag 29 maart 2021. Je schrijft in voor 15 weken, maar ik factureer per maand! 

 

  1. Beginnende speler: Wanneer je net begint met tennissen is het aangeraden om training te volgen. Tennis is een technisch moeilijke sport. Om blessures te voorkomen en om meer plezier te krijgen in het spel is het belangrijk dat je de technieken goed aanleert. Naast techniek wordt er ook aandacht besteed aan tactische, conditionele en mentale vorming. Daarnaast is de training ook een goede mogelijkheid om je wegwijs te maken binnen de vereniging en om andere spelers te leren kennen.
  2. Gevorderde speler: Ook voor gevorderde spelers is het goed om te trainen. In de training werk je aan je technisch zwakke punten maar je gaat ook proberen om je sterke punten te verbeteren naar wapens! Naast techniek wordt er veel aandacht besteed aan verschillende spelsituaties in het enkel- en dubbelspel. Je wordt in de training geholpen om een goed speltype te ontwikkelen wat bij jou past. Naast het beter worden is het ook goed om een vast trainingsmoment in de week te hebben. Tennis blijft een kwestie van heel veel oefenen, oefenen, oefenen….    

Senioren graag inschrijven via onderstaande link: http://www.tennisopleidinglacroix.nl/component/chronocontact/?chronoformname=SENIORENBRZ

Senioren:  
S1  Groep 60 min 6 - 8 personen 15 weken € 127,50; per les €8,50
S2  Groep 60 min 4 personen 15 weken € 187,50; per les € 12,50
S3  Groep 90 min 6 - 8 personen 15 weken € 187,50; per les € 12,50

Privé en duo training behoren ook tot de mogelijkheden. Als je hier interesse in hebt neem dan contact met mij op.
Als je een groepje hebt om samen mee te trainen en je hebt een dag dat jullie allemaal kunnen geef je dan als groep op!  

Senioren starten rond 19.00 uur met de training. Als je overdag wil trainen neem dan gerust contact op. De trainingen worden aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.  

Junioren (tot 18 jaar)  

Vanaf komende zomer bied ik ook een pakket aan voor junioren, waarbij ze 2 keer per week kunnen trainen. 
Aangezien het het bewegen van de kids enorm belangrijk is ga ik dit aanbieden.   

Op woensdag middag 1,5 uur tennistraining in combinatie met bewegingsvaardigheid en een andere dag 1 uur tennistraining. Wat betekent dat er tijdens de 1,5 uurs training minimaal 2 trainers aanwezig zijn. De groepsgrootte kan variëren van 6-8 of meer personen. Bij 8 of meer kids zullen er 3 trainers aanwezig zijn. De 2e training is dan in een groep van 4 of 6-8 personen. Dit is wat je zelf wil.  

Kosten voor dit pakket zijn: 
Respectievelijk € 23,50 of € 27,50 per week per persoon:
1,5 uur € 15,00 per keer per persoon 
1 uur 6-8 personen € 8,50 per keer of 1 uur 4 personen € 12,50 per keer per persoon.
Dit pakket kunnen alle kinderen afnemen!  

Als je geen gebruik maakt van het pakket dan heb je onderstaande mogelijkheden (tennistraining, met 1 trainer):  
Tenniskids Rood 60 min 8 of meer personen 15 weken € 99,00; € 6,50 per keer per persoon
Groep 60 min 6 - 8 personen 15 weken € 127,50; € 8,50 per keer per persoon
Groep 60 min 4 personen 15 weken € 187,50; € 12,50 per keer per persoon
Groep 90 min 6 - 8 personen 15 weken € 187,50; € 12,50 per keer per persoon

Junioren starten om 15.30 uur en op woensdag vanaf 13.00 uur. De trainingen worden aangeboden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.  

Junioren kunnen via onderstaande link inschrijven:  http://www.tennisopleidinglacroix.nl/component/chronocontact/?chronoformname=JEUGDBRZ   

Als je wil inschrijven voor een pakket dan dien je dit bij de opmerkingen te plaatsen of een mail te sturen.   

Pakket 1:  6-8 personen tennis en 1,5 uur training icm bewegingsvaardigheid

Pakket 2:  4 personen tennis en 1,5 uur training icm bewegingsvaardigheid  

GRAAG INSCHRIJVEN VOOR 1 MAART 2021!!


Ramon Lacroix
Mobiel: 06-14 49 66 53
E-mail: [email protected]