Speelschema Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie gaat binnenkort weer van start, en dat betekent dat je op ons park weer leuke wedstrijden kunt zien. Kom in het weekend naar ons park en geniet van zowel tennis- als padelwedstrijden. Op dinsdag, vrijdagavond, zaterdag en zondag kun je leuke wedstrijden zien en onze teams komen aanmoedigen.

Tennis Voorjaarscompetitie
Dit jaar komen 29 teams uit in de Tennis Voorjaarscompetitie. Zij gaan de strijd aan om zich aan het einde van het voorjaar te bekronen tot kampioen. Bekijk hier alle teams, geplande wedstrijden en resultaten.

Padel Voorjaarscompetitie 2024
Dit jaar hebben we verschillende padelteams die de strijd aan gaan om zich te mogen bekronen tot kampioen. Op zowel vrijdagavond, zaterdag als zondag zijn er leuke wedstrijden te zien. Bekijk hier het totale overzicht van alle teams en bijbehorende resultaten. Wil je meer weten over de teams, lees dan snel verder!  

In het bijgevoegde bestand kun je zien wie er deel uitmaakt van de verschilende teams en kun je tevens per team de (tussen)standen en de ranking tijdens de competitie zien door op de betreffende link te klikken.

Speelschema Voorjaarscompetitie 2024.docx