Zomertennis

Zomertennis update 2023

Vanaf dit jaar biedt BRZ geen zomertennis meer aan; het aantal leden is dusdanig gegroeid de afgelopen 5 jaar dat we het belangrijk vinden dat iedereen die volledig lid is zo veel mogelijk de kans blijft hebben om gebruik te maken van de banen en dat de speelcapaciteit niet wordt beperkt door tijdelijke lidmaatschappen.

Wil je een keer als introducé komen tennissen dan kan dat tegen betaling van een eenmalig bedrag. Ook voor padel kun je als niet-lid meedoen aan een reservering van leden. 

We verwelkomen op dit moment wel nog nieuwe leden, dus als je interesse hebt neem dan even contact op via [email protected] of schrijf je in via www.brztennis.nl/lid-worden

 

 

 

Wat?
Zomertennis

Wanneer?
juli, augustus & september  

Hoe vaak?
Zo vaak tennissen als je wilt!
Verplicht baan reserveren!

Tennislesje nemen?  
Aanmelden via [email protected]  

Prijs?
Slechts € 30,00 !!!  

Tennisclub BRZ Beek
Even geen handbaltraining of voetbalwedstrijden meer? Genieten van buiten sporten en een koud drankje in de zon? Kom lekker tennissen joh!! Deze fantastische sport voor alle leeftijden heeft alles om jou te kunnen entertainen! En zeker met de terrassen die weer open mogen, kunnen we het ook weer extra gezellig maken naast de tennisbaan!  Wij bieden jou: - onbeperkt tennissen in de maanden juli, augustus en september. - een tijdelijk (bonds)nummer om een baan te reserveren via de KNLTB ClubApp of in de kantine – Let op, dit is verplicht! - Ballen gratis te leen. - Racket te leen tegen betaling van € 20,00 borg.  

Dit voor slechts € 30,00!!
Aanmelden via [email protected]!
We sturen je een tikkie, informeren je over het reserveren en zorgen dat jij lekker je gang kunt gaan!

NIEUW: Wil jij tijdens deze maanden een tennislesje volgen om je techniek een beetje bij te spijkeren? Laat het ons weten! Kosten voor de tennisles niet inbegrepen in de € 30,00.

Wil je meer? Echt een begin maken met tennissen? Kijk dan op onze website voor de informatie over ‘Start to tennis’.  

Nog aanvullende vragen?
Neem contact op met [email protected]! We zien je snel en samen maken we er de leukste club van Limburg van!                                                                                            

Website: www.brztennis.nl

Facebookpagina BRZ: https://www.facebook.com/ltcbrz/