Voorjaarscompetitie

Voorjaarscompetitie – april, mei, begin juni

Verspreid over maximaal 7 speeldagen:

  • Dinsdagochtend: Dames competitie. Dubbelspel, 4 wedstrijden. Start om 9.30 uur tot ongeveer 13.00 uur. Voor een lekker actieve start van de dag!
  • Vrijdagavond (17+ en 35+): Dames, Heren & Gemengde competitie. Dubbelspel, 4 wedstrijden. Start om 19.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. Voor een leuke avond uit!
  • Zaterdag (17+ en 35+): Dames, Heren & Gemengde competitie. Dubbelspel of Enkel- & Dubbelspel, 4 – 5 of 6 wedstrijden. Afhankelijk van het aantal teams, start rond het middaguur.
  • Zondag Senioren (alle leeftijden): Dames, Heren & Gemengd. Enkel & Dubbelspel, 6 of 8 wedstrijden. Afhankelijk van het aantal teams, start om 9.00 of 10.00 uur.
  • Zondag Junioren (11 t/m 17 jaar): Jongens, Meisjes & Gemengd: Enkel & Dubbelspel, 5 of 6 wedstrijden. Afhankelijk van het aantal teams, start om 9.00 of 10.00 uur.

Voorjaarscompetitie 2020 - aanmelding

De zomer is voorbij, het winterseizoen is aangebroken. Dat betekent dat we vooruit gaan kijken naar het voorjaar van 2020 om iedereen de mogelijkheid te bieden competitie te kunnen spelen. Kijk alvast op http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/ om informatie in te winnen over de competitie in 2020.

Voor de senioren van de Districtscompetitie geldt dat ze worden verzocht zich uiterlijk 10 december als team aan te melden bij Roelof van der Westen ([email protected]).  

Districtscompetitie wordt gespeeld op dinsdagochtend, vrijdagavond of zaterdagmiddag. Bij een groot aantal aanmeldingen op zaterdag, kan besloten worden om al in de ochtend te beginnen met de wedstrijden.

We willen jullie erop wijzen dat  een team pas wordt opgegeven als het zich ook daadwerkelijk (her)inschrijft of aanmeldt bij Roelof. Hij handelt het verder af met de KNLTB en informeert jullie over de stand van zaken.

Maak bij aanmelding ook duidelijk kenbaar wie de captain is, en geef aan wie de overige teamleden zijn (incl. bondsnummer en speelsterktes). Heb je nog geen team? Meld je dan bij Roelof! Iedereen die wil, kan zich aanmelden!!

Senioren/Junioren die zich willen inschrijven voor de Landelijke Competitie op zondag, dienen zich uiterlijk 1 december bij de trainers te melden met hun aanmelding/verzoek. Ook voor de junioren die districtscompetitie willen gaan spelen (zaterdag) geldt dat ze zich via de trainers kunnen opgeven voor competitie. Zij zullen dan in goed overleg met Roelof teams proberen samen te stellen welke onze vereniging zullen vertegenwoordigen. Meldt je bij Roelof voor vragen of indien er wijzigingen zijn (teamcaptain, mailadressen, e.d.).

Schrijf alvast in je agenda:
Laatste competitie-zondag (eind mei/begin juni) feestelijke competitieafsluiting met huldiging van kampioenen, bedanken van vrijwilligers, feest en barbecue voor iedereen!!

Op een rijtje: 

  • Senioren Districtscompetitie: Aanmelden als team voor 10 december bij Roelof.
  • Junioren Districtscompetitie: Aanmelden als individu voor 10 december bij Roelof.
  • Senioren Landelijke competitie: Aanmelden als individu bij de trainers voor 1 december.
  • Junioren Landelijke competitie: Aanmelden als individu bij de trainers voor 1 december.
  • Feestelijke competitieafsluiting tijdens de laatste competitie-zondag: Huldiging, barbecue en feest! Info over aanmelding volgt.

Klik hier voor de speeldata voorjaarscompetitie 2020