Voorjaarscompetitie 2021

Voorjaarscompetitie Voorjaarscompetitie – begin juni

Verspreid over maximaal 7 speeldagen: Dinsdagochtend: Dames competitie. Dubbelspel, 4 wedstrijden. Start om 9.30 uur tot ongeveer 13.00 uur. Voor een lekker actieve start van de dag! Vrijdagavond (17+ en 35+): Dames, Heren & Gemengde competitie. Dubbelspel, 4 wedstrijden. Start om 19.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. Voor een leuke avond uit! Zaterdag (17+ en 35+): Dames, Heren & Gemengde competitie. Dubbelspel of Enkel- & Dubbelspel, 4 – 5 of 6 wedstrijden. Afhankelijk van het aantal teams, start rond het middaguur. Zondag Senioren (alle leeftijden): Dames, Heren & Gemengd. Enkel & Dubbelspel, 6 of 8 wedstrijden. Afhankelijk van het aantal teams, start om 9.00 of 10.00 uur. Zondag Junioren (11 t/m 17 jaar): Jongens, Meisjes & Gemengd: Enkel & Dubbelspel, 5 of 6 wedstrijden. Afhankelijk van het aantal teams, start om 9.00 of 10.00 uur.

Voorjaarscompetitie 2021 – aanmelding niet meer mogelijk

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons via [email protected] of rechtstreeks met competitieleider Roelof.

Update 31-3: Voorjaarscompetitie verder uitgesteld. Het kabinet heeft vorige week aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd tot tenminste 20 april. Tennis en padel buiten is mogelijk, maar georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de start van de Voorjaarscompetitie 2021 begin mei niet haalbaar is. De KNLTB heeft besloten om de competitie verder uit te stellen tot begin juni (week 22); een volledige competitie is dan niet mogelijk maar een competitie met minder speeldagen kan dan nog wel worden georganiseerd. Iedereen is blij dat we nog steeds buiten kunnen tennissen en padellen, sinds half maart ook weer met z’n vieren. Toch kijken we allemaal uit naar de competitie, de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een competitievorm, ook al is het met minder speeldagen, te organiseren. Er wordt dan niet om promotie/degradatie gespeeld.

Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijken we de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Begin mei zullen we communiceren over de mogelijke start van de competitie in week 22 en de speeldagen. Welke data het precies betreft, is nog onzeker. We realiseren ons dat hierdoor een overlap met een aantal toernooien zal plaatsvinden. We zullen samen met de toernooiorganisaties naar een passende oplossing kijken. 

Mocht een start begin juni toch nog niet mogelijk zijn, dan zal de Voorjaarscompetitie niet plaatsvinden en zetten we in op een KNLTB Competitie in het najaar.