Bedankt allemaal!

30 maart 2024


Beste mensen,

Het bestuur dankt iedereen heel hartelijk die in de afgelopen dagen weer hebben meegeholpen om onze luchthal te demonteren en veilig op te bergen.

Deze tweemaal jaarlijks terugkerende activiteit vraagt heel veel handen, met name op de dag van de daadwerkelijke demontage. Maar ook in de twee dagen daarvoor wordt er door een aantal mensen hard gewerkt om alle voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.

In de aanloop naar 29 maart werden door verschillende vrijwilligers de laatste voorbereidingen getroffen om de hal te kunnen afbreken. Op vrijdag zijn we om 11.00 uur gestart en hebben we ervoor kunnen zorgen dat we rond 16.00 met 60 man de hal konden afbreken! Wat ging het goed!

Rond 19.30 uur lag de tent in de zeecontainer en werd het eerste biertje getapt. Moe maar voldaan hebben we heerlijk gegeten met dank aan Wouter en Mike van Sportcafé Beek.

En ook vergeten we de mensen niet te bedanken die de dag ná de demontage, wanneer afval opgeruimd moest worden en ook de banen zelf en het gebied rond de banen weer netjes gemaakt moest worden met het oog op de aanstaande competitieperiode. Zodat we binnenkort op een prachtig park en perfecte banen weer kunnen genieten van buitentennis en padel.

Dus bij dezen heel veel dank aan iedereen die hier weer zijn steentje aan heeft bijgedragen!

En tegelijkertijd toch ook een oproep aan onze overige leden. Om dit soort activiteiten te kunnen uitvoeren is de hulp nodig van iedereen. We zien helaas dat het heel vaak dezelfde mensen zijn, die hun hulp aanbieden. Of er gewoon zijn als er werk gedaan moet worden.

Een vereniging kan alleen bestaan als we een verbondenheid met de club voelen die verder gaat dan alleen het partijtje tennis of padel spelen.

BRZ, dat zijn wij allemaal samen. Dus mocht er in de toekomst hulp van jullie gevraagd worden, aarzel dan niet en geef een paar uurtjes van jouw vrije tijd in een jaar aan de club. Dat is niet alleen heel nuttig, maar wordt ook zeer gewaardeerd. En daarnaast is het gewoon ook nog eens gezellig om samen met elkaar bezig te zijn op ons mooie park!

De leukste club van Limburg wordt je niet vanzelf, dat vraagt iets van ons allemaal.

Wij wensen iedereen een prachtig, mooi, gezond en sportief buitenseizoen toe!

Het bestuur

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen