Contributienieuws - facturatie contributie 2024

17 januari 2024


Facturering contributie januari 2024 

Hallo BRZ'ers,

Afgelopen jaar werden de facturen voor het innen van de contributie verstuurd in mei en hebben we iedereen de mogelijkheid geboden om in één keer, in twee termijnen of in vier termijnen te betalen.  

Dit jaar willen we onze leden ook heel graag de mogelijkheid bieden om in termijnen betalen, maar hebben we gemerkt dat facturering in mei (te) laat is. De late facturering zorgde er namelijk voor dat de contributie van 2023 door de betaling in termijn op dit moment nog niet volledig geïnd is (de laatste termijn valt in 2024). Voor het opstellen van de jaarrekening en de begroting vinden we dit niet handig, waardoor we er nu voor kiezen om in januari 2024 de facturen in verband met het innen van de contributie al gaan versturen. Je ontvangt dus spoedig een e-mail via de penningmeester met hierin de factuur. Krijg je geen bericht, dan beschikken we mogelijk niet over het juiste e-mailadres. Je kunt dan een e-mail sturen naar [email protected] om het juiste e-mailadres door te geven. PS: als je van een tennis- of padelmaatje hoort dat hij/zij geen mail heeft gekregen, laat hem of haar dan ook even met het bestuur contact opnemen. 

Enkele leden ontvangen nog bericht over de contributie van 2023 die nog binnen moet komen. Heb je hier vragen over of weet je dat je de contributie nog moet betalen, neem dan even contact op met Roelof.

Nieuwscategorieën