De Parkcommissie van BRZ in het zonnetje gezet

21 mei 2024


De parkcommissie levert fantastische werk!

Jullie hebben het vast al gezien, maar de afgelopen weken hebben de leden van de parkcommissie (soms met enige hulp) veel verschillende werkzaamheden verricht ter verfraaiing van ons mooie park. Zo hebben zij ongeveer 1400 kg (!) grind gestord op verschillende plekken ter voorkoming van onkruid, waaronder rondom de gastank en de machinekamer van de ballonhal.

Daarnaast hebben zij de verrijdbare bakken opgeknapt of nieuw gemaakt en gevuld met nieuwe bloemen en planten. En zij hebben de bakken op de tennisbanen hersteld en opnieuw gevuld met bloemen en planten. Ook werden op verschillende plekken langs de paden de kanten van het gazon al afgestoken.

We zijn natuurlijk heel blij dat de parkcommissie iedere vrijdag (en soms ook op andere dagen) zoveel tijd besteed aan het onderhoud van het groen naast de banen. Zij zorgen ervoor dat ons park er zo mooi bij ligt en signaleren het bestuur waar werkzaamheden moeten worden verricht door de gemeente.   

Wil je zelf ook meehelpen en heb je op vrijdagochtend tijd, dan ben je meer dan welkom om op deze dag een handje te helpen.  

Nieuwscategorieën


Reacties

Roelof van der Westen 21-05-2024 21:54

top gedaan allemaal!! zou top zijn als er leden zijn die ook af en toe kunnen komen helpen. Een paar keer per jaar is al fijn 🙌

Bart van Gerven 21-05-2024 16:23

Lekker bezig! 💪🏻👍🏻

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen