Najaarscompetitie 2024 – AANMELDING UITERLIJK 10 JUNI Tennis & Padel

23 mei 2024


Langzaam wordt duidelijk wie er nog kans maakt op het kampioenschap in de voorjaarscompetitie en bij de padelcompetitie zijn de prijzen verdeeld.

Ook de toernooien staan voor de deur. In ieder geval onze 27e editie van ons eigen BRZ Tisaco-Erkens Toernooi (14 t/m 21 juli)!!  

Oh man, dát wordt een feestje!! Wij hopen natuurlijk dat jij daar ook bij bent!!  

Vergeet je ook niet aan te melden voor het afsluitende feest van deze voorjaarscompetitie! Het wordt een heus feest op 22 juni!!

Aanmelden voor de barbecue en de Summer Party kan via de KNLTB Club App! Kom je alleen naar de huldiging en het feestje, hoef je je niet aan te melden in de app. Verzamel je teamgenoten en vrienden van de club, en maak het feestje samen met ons!  

Tegelijkertijd, willen we jullie alvast wijzen op de geopende aanmeldingsprocedure voor de najaarscompetitie. Ook in het najaar bestaat de mogelijkheid om competitie te spelen, en dit jaar op de tennisbaan en de padelbaan! Dat kan op elk niveau!!  

Maar let op: Er is beperkte beschikbaarheid, het is druk bij BRZ. Een luxeprobleem. Of we nieuwe teams kunnen toestaan hangt af van welke teams uit 2023 (najaarscompetitie) zich aanmelden voor 2024. Verder geldt, wie het eerst komt, eerst maalt. Teams die vorig najaar ook hebben gespeeld behouden het recht om met hun team ook dit jaar weer te spelen, deze teams moeten zich wel vóór 3 juni aanmelden!

Competitie 2024, wat moet ik weten? 
Je moet weten dat er een passend niveau is voor elk team! Of je nu al 20 jaar speelt, of pas 1 jaar ervaring hebt, competitie spelen is niet alleen leerzaam maar ook nog eens super gezellig met je eigen team en met alle andere teams van BRZ. De kantine als bruisend hart voor hapje, drankje en feestje, mooie wedstrijden op de baan en genoeg om te bespreken en lachen met elkaar op zo’n dag!

De mogelijkheden op een rijtje: Dag, type & leeftijd (17+/35+/geen leeftijdsgrens/junioren), aantal wedstrijden (DD = Dames Dubbel, HE = Heren Enkel).

TENNIS (5 of 7 speeldagen)

 • Dinsdagochtend Dames Dubbel 35+ (4x DD)
 • Donderdagavond: speciaal voor spelers met speelsterkte 8 & 9. 2 dubbelwedstrijden die niet meetellen voor de speelsterkte; heren en dames spelen door en met elkaar.
 • Vrijdagavond 17+ & 35+: Dames Dubbel, Heren Dubbel, Gemengd Dubbel: 4 wedstrijden.
 • Zaterdag 17+ & 35+: Dames, Heren, Gemengd (dubbelspel & enkelspel of alleen dubbelspel).
 • Zondag, junioren 11 t/m 14 jaar, junioren 13 t/m 17 jaar, senioren (alle leeftijden): Dames, Heren, Gemengd (dubbelspel & enkelspel). Op zondag worden Gemengd Zondag (8 partijen) en Gemengd 17+ (5 partijen) samengevoegd waarbij de klasse bepaalt hoeveel wedstrijden er gespeeld worden. (Hoofdklasse t/m 3e klasse = 8 partijen, overig = 5 partijen).   

PADEL (5 speeldagen)

 • Vrijdagavond 15+: ongeacht geslacht, 4 wedstrijden.
 • Zaterdag: alle leeftijden, ongeacht geslacht, 4 wedstrijden.
 • Zondag: jeugd t/m 17 jaar & aparte categorie voor alle leeftijden. Ongeacht geslacht, 4 wedstrijden.  Op al deze dagen is er ook een aparte 15+ competitie voor alleen dames. 4 dubbels.

Speeldata op een rijtje, om alvast te reserveren in je agenda, voor Tennis & Padel:

Tennis: knltb-tennis-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf
Padel: knltb-padel-speeldata-najaarscompetitie-2024.pdf (centrecourt.nl)

Aanvang en dagdeel:

 • Dinsdagochtend, aanvang 9.30 uur.
 • Donderdagavond, aanvang 19.00 uur.
 • Vrijdagavond, aanvang 19.00 uur.
 • Zaterdag, hele dag, aanvang tussen 12.00 en 14.00 uur. Indien er meer dan 12 teams aanmelden, kan er besloten worden om vroeger dan 12.00 uur te beginnen met de wedstrijden.
 • Zondag, hele dag, aanvang tussen 9.00 en 10.00 uur. Indien er meer dan 12 teams aanmelden, kan er besloten worden om later dan 10.00 uur te beginnen.

Competitiekosten
Competitie spelen brengt extra kosten met zich mee die verrekend worden via de competitiebijdrage. Hierin verrekend zijn de kosten voor de tennisbond, eten, een drankje en tennis- of padelballen. De club legt meestal geld bij omdat ze het belangrijk vindt de competitie te faciliteren. Senioren betalen 200 euro per team. Junioren betalen maximaal 35 euro per persoon (bij een team van 4 personen. Groene tenniskids betalen maximaal 20 euro per persoon (bij een team van 4 personen. Oranje en Rode tenniskids betalen 10 euro per persoon. Daadwerkelijke prijs wordt nog later vastgelegd.   

Wil jij meer weten? Meld je dan via [email protected] en competitieleider Roelof helpt je graag verder! Telefonisch is hij ook bereikbaar! Vragen over de tenniskidscompetitie kunnen ook hier gesteld worden. Uiteraard kan ook trainer Ramon je op weg helpen.   

Doe jij mee!? – Aanmelden voor 10 juni.

Senioren en je team compleet?
Meldt dan je team aan bij Roelof via [email protected]! Geef daarbij door welke competitie jullie willen gaan spelen (Dag, soort) en wie er in het team zitten. Geef het ook aan als er iemand anders captain is dan degene die mailt. 

Senior en op zoek naar een team?
Meld je dan aan bij Roelof via [email protected]. Geef daarbij je voorkeuren aan qua speeldag en soort competitie en er wordt gezocht naar een passende oplossing en leuk team! Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst ;-)
Let wel: speel je competitie op zondag, bepaalt de technische commissie de samenstelling van de teams.

Junioren?
Meld je dan aan via [email protected] of via Ramon direct. Technische commissie (Ramon, Jelmer & Roelof) zullen in goed overleg teams proberen samen te stellen welke onze vereniging zullen vertegenwoordigen.  Ook als je ‘Tenniskid’ bent, en rode, oranje of groene competitie wil spelen, meld dit bij Ramon.  

WIL JIJ COMPETITIE SPELEN?  
Meld je dan aan via [email protected]!     

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen