Uitslag ALV 31 mei 2024

01 juni 2024


Gisteren, 31 mei 2024, hebben 21 leden digitaal deelgenomen aan de Algemene Leden Vergadering. Zij hebben namens hunzelf en namens andere hun stem mogen uitbrengen in verband met de benoeming van onze penningmeester. Op deze manier hebben we 34 stemmen verzameld. Uiteraard is dit niet voldoende voor de benoeming van Björn.

Gelukkig hebben we ook leden die aanwezig waren bij BRZ de mogelijkheid kunnen geven te stemmen middels een stembriefje. Op die manier hebben we nog eens 41 stemmen verzameld.

Dat betekent dat we het benodigde aantal van 74 hebben behaald. Het heeft wat moeite gekost, maar we hebben een geldige stemronde georganiseerd. De controle heeft inmiddels plaatsgevonden, met de hulp van Vera Nijssen. Samen hebben we vastgesteld dat Björn 75 stemmen heeft gekregen en dat iedereen voor zijn benoeming heeft gestemd. Gefeliciteerd Björn!!  

Graag willen we iedereen die gestemd heeft en namens iemand anders een stem heeft uitgebracht heel hartelijk bedanken voor jullie hulp. Zonder jullie was dit niet gelukt. 

Nieuwscategorieën