Versterking trainersteam Brz

30 september 2023


Eindelijk mogen we het met jullie delen: Jelmer Vriesema is vanaf dit najaar trainer van BRZ!

 

Een moment waar we lang naar hebben uitgekeken en een hele grote stap voor de toekomst van onze club. 

De afgelopen jaren heeft hoofdtrainer Ramon samen met trainers Judy, Paul en Marc op de tennisbaan en samen met trainers Guus en Mike op de padelbaan veel leden les kunnen geven.

Bijna iedereen die les wilde, kon les krijgen. Het is druk, gezellig. Tennis is weer leuk, padel zorgt voor veel plezier, Brz is enorm gegroeid de afgelopen vijf jaren.

 

Vanwaar een nieuwe trainer?

Paar maanden geleden sprak Paul Ramon aan dat het eigenlijk teveel voor zijn knieën werd om nog zoveel uren les te geven. Daarnaast gaf Judy ook aan als ze afgestudeerd zou zijn als ergotherapeute ze daarin verder wilde en voor een vaste baan ging solliciteren. Ze is inmiddels afgestudeerd en heeft een baan gevonden. Super!

Uiteraard blijft Judy ook betrokken bij de club en als er nood aan de man is staat ze altijd klaar om lessen over te nemen als dat nodig is.

Paul zal zeker bezig blijven voor de club en de beginnende tennisser. Zo zal hij zich blijven inzetten voor Start2Tennis (meer dan 200 deelnemers, waarvan meer dan 150 nieuwe leden!!). Ken je mensen die kennis zouden moeten maken met tennis? Laat het weten aan Paul, Ramon, Jelmer of Roelof.

 

Veel dank aan Judy, Paul en ook Marc voor al hun inzet en energie de afgelopen jaren!!

 

Met Jelmer erbij blijven we als club in staat om iedereen les te geven. Nieuwe energie en nieuwe kennis van iemand die tennis ademt. Geweldig om Jelmer te mogen verwelkomen!!

Hij stelt zich kort aan jullie voor:

Mijn naam is Jelmer Vriesema, 32 jaar oud en woonachtig in Sittard. Ik tennis al van jongs af aan en doe dit nog steeds met veel plezier. Gedurende mijn middelbare school periode ben ik prestatief gaan trainen in Valkenswaard bij de Tennisschool Henk van Hulst. Daar was op dat moment Ramon Lacroix een van de trainers die mij aan het werk heeft gezet. Heel leuk om nu samen aan de slag te mogen gaan bij deze mooie club BRZ. 

 

Ik hou van een grapje op de baan maar ook om hard te werken en vooral het technische en tactische tijdens de trainingen te zien groeien bij de mensen. Met mijn enthousiasme en plezier in het spelletje hoop ik dat jullie nog meer gaan genieten van deze mooie sport. 

 

Zie jullie snel op de baan!

 

Nieuwscategorieën