Voor alle BRZ voetballiefhebbers: speel mee met de BRZ Scorito EK-poule!

19 mei 2024


Het EK voetbal begint op 14 juni 2024 in Duitsland met de openingswedstrijd en duurt tot en met de finale op 14 juli 2024. Er worden van 14 juni tot en met 14 juli maar liefst 51 wedstrijden gespeeld, verspreid over tien speelsteden.

BRZ maakt het volgen van het EK 2024 extra leuk, door alle BRZ-ers de kans te geven mee te doen aan de BRZ EK-poule op Scorito!

Hoe werkt de BRZ Scorito EK-poule?

Voorspel de wedstrijden per fase
Het spel bestaat uit 5 fases (groepsfase + 4 finalerondes), waarin je jouw voorspellingen opgeeft. Doordat er meerdere invulmomenten zijn, kun je een mindere score altijd nog herstellen. Groei jij in het toernooi?

Kies je topscorers
Per fase in het toernooi kies je 4 topscorers, waarmee je punten verdient per doelpunt. Hierbij leveren verdedigers (64) en middenvelders (32) meer punten op op dan aanvallers (16).

Uitgebreide achtergronden
Bij de EK-poule van Scorito, sta je er niet alleen voor. Per land biedt Scorito je uitgebreide achtergrondinformatie, die je op weg helpt.

Handige hulplijnen
Ook per wedstrijd biedt Scorito je handige statistieken en historische data. En kom je er helemaal niet uit? Dan is er altijd nog de Scorito-tip voor je!

Alle wedstrijden live!
In de Scorito-app kun je alle wedstrijden live volgen. Ieder doelpunt, assist, kaart etc. wordt direct bijgewerkt. Zo kun je je voorspelling altijd op de voet volgen en wordt iedere wedstrijd extra spannend!

Volg ook je concurrenten live
Niet alleen de wedstrijden zijn live te volgen, ook je concurrenten krijg je live in beeld. Per wedstrijd zie je wie er op dat moment op koers ligt voor de maximale score!

Supersnel resultaat
Als de scheidsrechter fluit voor het eindsignaal, dan wil je direct weten waar je staat! Scorito begrijpt dat, daarom worden binnen 1 minuut jouw scores en die van je vrienden berekent!

Iedere BRZ-er die mee wil doen kan zich hiervoor aanmelden en voorspellen wat de uitslagen van de verschillende wedstrijden gaan worden. We vragen 5 euro inleg van elke deelnemer en de top 3 gaat er vandoor met het prijzengeld!

Wie van jullie kroont zich tot de absolute BRZ EK-Koning?

Aanmelden kan via https://www.scorito.com/subleague/744751/ek-voetbal-2024/brz-ek-poule/fb9b3ef3-d40b-4f8a-9fda-d16b73aa4168?utm_source=league&utm_medium=copylink&utm_campaign=inv

Alle informatie over het aanstaande EK is hier te vinden: https://ekvoetbal.nl/speelschema/    

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen