Voorjaarskriebels - bespeelbaarheid banen - hulp gevraagd ballonhal en klusjes

20 maart 2024


De bomen worden langzaam groen en de zon laat zich vaker zien. De competitie staat bovendien voor de deur dus dat betekent dat we weer lekker buiten kunnen gaan tennissen en meer kunnen gaan padellen!

Het voorjaarsonderhoud heeft plaatsgevonden net als altijd door een externe firma via de gemeente. Nard heeft verder tijd besteed aan het doorgaan met walsen, beregenen, bijwerken en weer walsen. 

Baan 1 t/m 4 zijn vanaf woensdag 27 maart te gebruiken en weer te reserveren via de KNLTB Club App. 

--> Ennn, ben een beetje lief voor de banen ;) Als je een kuil of gat hebt gecreërd, maak het dicht. Wals na het tennissen in ieder geval 3 meter voor en achter de achterlijn. Sproei als de banen droog/stoffig zijn. 

Baan 5 t/m 8 zijn nu nog overdekt. Deze week nog te huren en volgende week gratis te gebruiken voor alle leden. Reserveer je baan via de Playtomic app.
Vanaf donderdag 28 maart kan er op deze banen niet meer getennist worden omdat de voorbereidingen voor het afbreken van de hal zijn begonnen. Baan 5 t/m 8 zijn voor competitie (mogelijk) in gebruik op 1 april en vanaf 2 april weer voor alle leden te gebruiken en te reserveren via de KNLTB Club app.

Baan 10 t/m 12 blijven natuurlijk open om lekker te padellen. Reserveer hiervoor je baan zoals gewoonlijk via de Playtomic app. 

Dit alles gaat niet vanzelf! Voor het afbreken van de hal op 29 maart (vanaf 16.00 uur) zoeken we nog extra hulp. Al veel leden hebben zich aangemeld maar het kunnen er nooit genoeg zijn! Voor eten wordt gezorgd.
Op 30 maart verrichten we diverse klusjes om het park netjes te maken voor het voorjaar, ook daar zoeken we nog extra hulp. Voor koffie en vlaai wordt gezorgd. 

Zorg jij dat je bij een van deze twee dagen erbij bent om te helpen? Aanmelden en meer info via de agenda van de Club App. 

 

Nieuwscategorieën